10% korting op ANWB Doorlopende Reisverzekering

ANWB Doorlopende ReisverzekeringDe ANWB maakt op de radio nu veel reclame voor haar doorlopende reisverzekering. Wanneer je deze reisverzekering in de actie periode afsluit krijg je 10% korting op de premie. En deze doorlopende reisverzekering kan je al afsluiten van 127 euro per jaar. Daarbij zijn de kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd en zijn alle vakanties en weekendjes weg het hele jaar verzekerd. De actieperiode loopt nog tot 1 september van dit jaar. Dus nog voldoende tijd om deze verzekering af te sluiten voordat je op vakantie gaat.

Nieuw de Vriendendekking bij ANWB Doorlopende Reisverzekering

De ANWB heeft een nieuwe dekking toegevoegd aan haar reisverzekering. Mocht tijdens de reis een goede vriend(in) of een familielid in de derde graad komen te overlijden, vergoedt de ANWB reisverzekering bij voortijdige terugkeer de extra kosten van de terugreis naar Nederland. Heb je ook een doorlopende annuleringsverzekering afgesloten, dan worden ook de niet genoten vakantiedagen vergoed.

Tip van ANWB voor doorlopende reisverzekering

Op haar site geeft de ANWB nog een tip ten aanzien van de dekking van de reisverzekering. Vaak dekt de zorgverzekering niet alle medische kosten. Het is dus goed om te kijken of je deze moet meenemen in het kiezen van de dekking van de doorlopende reisverzekering.