15% korting op CZ Reisverzekering

CZ ReisverzekeringBij zorgverzekeraar CZ kan je profiteren van een korting op de premie voor een doorlopende reisverzekering of een tijdelijke reisverzekering. Deze verzekering moet je dan wel voor 1 september van dit jaar afsluiten. Met de doorlopende reisverzekering van CZ ben je het hele jaar door verzekerd. Zowel in het buitenland als in Nederland. Daarbij geldt wel een minimale duur van een geboekte nacht.

Voordelen CZ Reisverzekering

De CZ reisverzekering wordt afgesloten via OHRA verzekeringen. Via een speciale pagina op de site van OHRA wordt uitleg gegeven van de voordelen van de OHRA reisverzekering voor CZ klanten.

  • Nooit meer dubbel verzekerd voor medische kosten in het buitenland bij keuze voor doorlopende reisverzekering bij OHRA.
  • Bovenop actiekorting ook pakketkorting bij drie of meer verzekeringen. Deze korting kan oplopen tot tien procent.
  • Alleen voor klanten van CZ: zelfs uw zorgverzekering telt mee voor de pakketkorting bij OHRA.
  • Standaard bagage, aansprakelijkheid, winter- en onderwatersport verzekerd.

Klanten van CZ kunnen bij OHRA verzekeringen afsluiten met korting. De hoogte van de korting is per verzekering verschillend. Meer informatie over deze korting staat op de site van OHRA.

Extra voordeel via pakketkorting

Naast de actie korting van 15% kun je dus ook nog profiteren van een pakketkorting. Klanten van CZ die al een zorgverzekering hebben lopen hoeven naast de reisverzekering nog maar een extra verzekering af te sluiten om van de pakketkorting te profiteren. Het gaat bij de pakketkorting wel om schadeverzekering. Zie de volgende pagina voor meer informatie over de CZ Reisverzekering