20% Actie korting Nationale Nederlanden reisverzekering

Nationale Nederlanden reisverzekeringOp dit moment loopt er een actie met korting bij de Nationale Nederlanden reisverzekering. Hierbij krijg je nu een korting van 20% op de doorlopende reisverzekering. Deze korting ontvang je op de door de verzekeraar getoonde premie. Het gaat om een korting op de premie van het eerste verzekeringsjaar. Daarna zal weer het normale actief gelden.

Voorwaarden korting Nationale Nederlanden reisverzekering

Je krijg de korting als je gedurende de actie periode een nieuwe verzekering afsluit. Hierbij kan je een doorlopende reisverzekering sluiten en/of een annuleringsverzekering. De actie met de reis verzekering is gestart op 16 december en loopt nog tot 14 maart. Dus nog voldoende tijd. Maar ga je op binnenkort op wintersport? Dan gauw even kijken of deze doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden iets voor jouw is.

Je kunt alleen van deze actie met korting profiteren als je ouder bent dan 16 jaar en een vaste woonplaats of verblijfplaats hebt in Nederland. Alleen verzekeringen waarvan de ingangsdatum uiterlijk 90 dagen na afloop van de actieperiode liggen kunnen meedoen aan deze actie. Helaas tellen omzettingen van bestaande doorlopende reisverzekeringen of annuleringsverzekeringen niet mee voor de actie.

Korting Nationale Nederlanden reisverzekering ok op aanvullend

De korting van 20% wordt ook gegeven op de aanvullende dekking van de doorlopende reisverzekering. Deze moeten dan wel direct tijdens de actie periode worden bijgesloten. Als je een premieberekening uitvoert op de site van Nationale Nederlanden wordt de korting automatisch verwerkt in het totale premiebedrag. Deze premie wordt getoond inclusief de assurantiebelasting.

Voordelen van Nationale Nederlanden reisverzekering

Op haar site geeft Nationale Nederlanden een korte opsomming van de voordelen van haar doorlopende reisverzekering:

  • 24×7 hulpverlening
  • kinderen tor 5 jaar gratis meeverzekerd
  • Standaard dekking voor bagage, geld en onderwatersport
  • Zeer voordelige premie per maan, nu vanaf € 2,33 per maand
  • Je bepaalt zelf Eigen Risico

Je kunt bij Nationale Nederlanden natuurlijk ook een kortlopende reisverzekering afsluiten. Maar hiervoor geldt de actie met 20% korting op de jaarpremie dus niet.

Aanvullende dekking Nationale Nederlanden reisverzekering

De dekking van de standaard dekking bij een doorlopende reisverzekering kun je bij verzekeraar NN uitbreiden met de volgende dekkingen:

  • Medische zekerheid
  • Wintersportdekking
  • Reisrechtsbijstand
  • Automobilistenhulp
  • Annulering