20% korting bij Menzis reisverzekering

Menzis reisverzekering kortingOp dit moment is er een actie bij de Menzis reisverzekering. Nu we allemaal een nieuwe zorgverzekering hebben afgesloten en uitkijken naar de vakanties, komt Menzis met een actie bij haar reisverzekering. Want Menzis wil dat we onbezorgd en goed op wintersport gaan. Deze reisverzekering kun je online sluiten of via het speciale telefoonnummer. Het nummer staat op de site van de verzekeraar. Je kunt deze reisverzekering ook afsluiten bij één van de Menzis winkels.

Voordelige Menzis reisverzekering

Als je een Menzis reisverzekering afsluit kies he boor een reisverzekering van Unigarant. Maar dan met een garantie dat de dekking van deze reisverzekering perfect aansluit bij de Menzis zorgverzekering. En als je nu de Menzis reisverzekering afsluit heb je veel voordeel. Op haar site geeft Menzis de volgend voordelen aan van een reisverzekering via Menzis bij Unigarant:

  • ieder jaar 20% korting op premie reisverzekering
  • Gebruik van Menzis Alarmcentrale, één aanspreekpunt
  • 24 uur per dag schade kunnen melden
  • kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • snelle schadeafhandeling

Menzis heeft een score van 8,4 voor haar schadeafhandeling. Een mooie waardering voor de dienstverlening bij de Menzis verzekering,

FNV leden voordeel Menzis reisverzekering

Als je een collectieve zorgverzekering hebt lopen bij Menzis via de FNV, krijg je 20% korting op alle reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen via Menzis. Deze korting wordt dus op zowel de kortlopende reisverzekering als de Menzis doorlopende reisverzekering gegeven. Ook de Menzis annuleringsverzekering kun je voor een kortlopende periode of doorlopend afsluiten. De doorlopende verzekeringen zijn al gauw interessant als je een paar keer per jaar op vakantie gaat of stedentripjes boekt.