20% korting doorlopende reisverzekering ABN Amro

ABN AMro reisverzekeringBij de ABN Amro kun je nu profiteren van een actie voor haar doorlopende reisverzekering. Want als je een betaalpakket hebt lopen bij de bank krijg je nu 20% korting op de premie. En heb je nog geen betaalpakket, misschien dan nu ook het moment om deze af te sluiten. Zodat je ook de korting op de doorlopende reisverzekering kan meepakken. Een reisverzekering zonder Eigen Risico.

ABN Amro geeft op haar site aan dat een doorlopende reisverzekering al interessant is als je meer dan twee keer per jaar op vakantie gaat. En zeker voor de doelgroep de op ieder moment op vakantie wil kunnen gaan en dan niet aan het afsluiten van een verzekering wil denken.

Bij de reisverzekering van ABN Amro ben je onder andere verzekerd voor diefstal en verlies van je bagage en heb je een wintersport en onderwatersport dekking. Fotoapparatuur en computerapparatuur is standaard verzekerd tot € 1250,-. Deze dekking kun je wel laten verhogen tot € 2500,-.
Kinderen tot hun 18e verjaardag kun je ook meeverzekeren op de doorlopende reisverzekering. Ook als de kinderen alleen op vakantie gaan.

Op de site van de ABN Amro lees je meer over de polisvoorwaarden van de reisverzekering en wat bijvoorbeeld niet verzekerd is. Vakanties langer dan 60 dagen vallen niet onder de standaard doorlopende reisverzekering. Wil je deze dekking wel hebben voor jouw lange vakantie? Kijk dan naar de Lang in het Buitenlandverzekering van ABN Amro. Ook zaken reizen vallen niet onder de dekking van de doorlopende reisverzekering.

De doorlopende reisverzekering ABN Amro kun je uitbreiden met een annuleringsverzekering. Met een Doorlopende Annuleringsverzekering zijn vakanties verzekerd tot € 1.850,- per vakantie per persoon, Een hogere bedrag is ook mogelijk. Dan moet je wel een aparte annuleringsverzekering afsluiten. Je kan gaan tot een bedrag van € 20.000,- per vakantie per persoon.

Meer korting doorlopende reisverzekering?

Ook bij de ABN AMRO kan je meer verzekeringen afsluiten en profiteren van een pakketkorting. De actie met korting doorlopende reisverzekering kan dus nog voordeliger uitvallen dan de genoemde korting van 20%. Extra 3% korting bij drie schadeverzekeringen, 4% korting bij vier, 5% korting bij vijf en meer. Meer informatie over de ABN Amro reisverzekering op speciale informatie pagina.