25 euro cadeau bij NN reisverzekering voor spaarklanten

Nationale Nederlanden reisverzekeringNationale Nederlanden heeft voor haar klanten met een spaarrekening een speciale actie bij de doorlopende reisverzekering. Klanten met een spaarrekening die een nieuwe reisverzekering afsluiten krijgen € 25.- gestort op de spaarrekening. Nationale Nederlanden heeft de klanten met een spaarrekening een brief gestuurd met uitleg over deze actie.

Actieperiode NN reisverzekering

Deze actie voor de klanten met een spaarrekening loopt niet alleen voor de reisverzekering maar ook voor de autoverzekering, woonverzekering en rechtsbijstandsverzekering van Nationale Nederlanden. Het is niet direct duidelijk of je bij iedere verzekering € 25.- gestort krijgt. Dat je daarmee 100 euro gestort kan krijgen of dat het maximum per spaarrekening is gesteld op 25 euro. De actie met de reisverzekering van Nationale Nederlanden loopt tot en met 31 juli 2014. Na afsluiten van de nieuwe doorlopende reisverzekering zal de verzekeraar binnen 4 weken het bedrag op de rekening bijschrijven.

Voor het afsluiten van de reisverzekering kun je naar de speciale pagina gaan op de website van Nationale Nederlanden. Ook kan je telefonisch contact opnemen met de klantenservice Particulieren Schade. In de brief die de spaarklanten hebben ontvangen staat het telefoonnummer en de website weergegeven.

Voordelen NN reisverzekering

In de brief geeft Nationale Nederlanden natuurlijk ook een opsomming van de belangrijkste voordelen van haar doorlopende reisverzekering:

  • 24×7 persoonlijke hulpverlening
  • standaard is bagage meeverzekerd
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • bepaal zelf de hoogte van het eigen risico
  • Reisverzekering ook gelding bij betaalde overnachting in Nederland

Zie de website van Nationale Nederlanden voor meer informatie over deze actie en de polisvoorwaarden van de doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden.