25% korting Permanente Reisverzekering Centraal Beheer

Centraal Beheer Reisverzekering

Ook bij centraal Beheer is nu een speciale kortingsactie voor de reisverzekering. Wie nu een permanente reisverzekering afsluit bij Centraal Beheer krijgt 25% korting op de premie. Deze korting is alleen van toepassing op premie voor de basisdekking en geldt alleen het eerste verzekeringsjaar. Met deze Permanente reisverzekering is de verzekerde het hele jaar verzekerd tijdens vakanties in het buitenland en Nederland. Daarbij zijn de kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd en wordt geen eigen risico ingehouden in het geval van schade.

Op de site van Centraal Beheer is te lezen dat de organisatie tot twee keer een eerste plaats heeft gehaald in een vergelijkingsonderzoek. Via de site is eenvoudig te bepalen wat de verzekerde moet betalen aan premie. Hiervoor is een speciale premie berekenen module beschikbaar. In een paar stappen is deze premie bepaald.

Als eerste geeft moet het aantal te verzekeren personen worden aangegeven en het dekkingsgebied (wereld dekking of Europa dekking). Indien de verzekerde kan profiteren van een collectiviteit korting kan deze direct worden meegenomen. Anders is kan direct de premie worden bepaald voor de basisverzekering.

Centraal Beheer biedt naast de basisverzekering een aantal extra verzekeringsmogelijkheden aan. Dit is een ruime keuze waardoor de reisverzekering precies afgestemd kan worden op persoonlijke voorkeur. Voor deze aanvullende verzekeringen (medische kosten, wintersport en watersport dekking, dekking voor vervangend vervoer, voertuigenhulp in buitenland, annuleringsverzekering en een dekking voor de zakenreis) wordt meteen aangegeven wat de extra premie is die betaald moet worden.

Op de site wordt duidelijk aangegeven dat de bedragen die getoond worden inclusief de assurantiebelasting zijn. Tevens brengt Centraal Beheer geen poliskosten in rekening bij deze verzekering. Natuurlijk toont de site ook direct de eenmalige korting die de verzekerde ontvangt bij het afsluiten van de verzekering.

Zie voor meer details en polisvoorwaarden voor de Permanente Reisverzekering de site van Centraal Beheer.