NN Actie doorlopende reisverzekering met premie retour

NN actie doorlopende reisverzekeringMet de zomervakanties voor de deur komen ook de acties voor de reisverzekering. Veel aanbieders wijzen de consument erop om de juiste reisverzekering te sluiten voor de vakantie. zodat ze met een goed gevoel op reis kunnen gaan. In deze periode zien we vaak ook acties bij de reisverzekering. Alle aanbieders willen profiteren van de verhoogde aandacht voor de reisverzekering.

Actie bij Doorlopende reisverzekering

Gisteren langs de snelweg zag ik een Billboard van Nationale Nederlanden voor haar doorlopende reisverzekering. In de actie periode tot en maar 31 juli 2013 krijg je tijdelijk een korting. Het gaat om twee maanden premie terug bij het online afsluiten van den Doorlopende reisverzekering. Sluit je deze reisverzekering via de website van Nationale Nederlanden, hoef je verder niets in te vullen om van deze actie te profiteren. Sluit je deze doorlopende reisverzekering via een tussenpersoon, moet je nog extra webformulier invullen op de site. Alleen bij het juist en volledig invullen van dit formulier kun je profiteren van de premie retour actie.

Wat zit in basisdekking reisverzekering

Let bij het afsluiten van een nieuwe reisverzekering goed op of deze past bij je persoonlijke situatie. De basisdekking van de verschillende reisverzekeringen kunnen sterk verschillen. Je kunt dus niet alleen naar de lage premie kijken om te bepalen wat een goedkope reisverzekering is. Bij de Doorlopende reisverzekering van Nationale Nederlanden heb je de volgende dekking vanuit de basisdekking:

Basisdekking – Hulpverlening

  • Vergoeding communicatiekosten tot € 250
  • Vergoeding extra vervoerskosten tot € 0,18 per kilometer
  • Vergoeding extra verblijfskosten tot € 75 per verzekerde per etmaal
  • Hulpverlening via alarmcentrale 24 uur per dag 7 dagen per week

Basisdekking – Bagage

  • € 2.500,- per verzekerde per reis
  • Mobiele telefoon standaard meeverzekerd, tot € 250,- per persoon per reis

Basisdekking – Schade aan vakantieverblijf

  • € 1.000,- per verzekerde per reis

Basisdekking – Geld

  • € 250,- per verzekerde per reis met een maximum van € 750,-

Bovenstaande informatie is afkomstig van de website van Nationale Nederlanden en is opgesteld op 15 juni 2013.