Actie doorlopende reisverzekering OHRA

OHRA ReisverzekeringDe vakanties zijn nu voor het heel Nederland begonnen. Veel mensen zijn dan ook op vakantie getrokken of gaan binnenkort. Maar heb je dan nog wel een goede reisverzekering?
Op dit moment loopt bij Ohra een actie voor de doorlopende reisverzekering. Misschien kun je daarvan nog profiteren. Als je nu online een doorlopende reisverzekering afsluit krijg je 15% korting op de premie van de verzekering. Maar nu krijg je ook een gratis fotoalbum ter waarde van 26,95 euro.

Op=Op Actie doorlopende reisverzekering

Deze actie doorlopende reisverzekering loopt vanaf 1 juli tot en met 30 september 2013. Het gaat hierbij wel om een Op=Op actie. In totaal worden er 1000 fotoboeken bij Mijnalbum.nl weggegeven door OHRA. Om kans te maken op een fotoalbum moet je een doorlopende reisverzekering afsluiten tijdens de genoemde actieperiode. De ingangsdatum van de reisverzekering moet wel voor het einde van dit jaar liggen.

Het fotoalbum heeft een afmeting van 13×18 centimeter en heeft maximaal 100 pagina‚Äôs. Om dit album gratis te kunnen bestellen bij Mijnalbum.nl heb je een actiecode nodig. Deze actie code wordt per voucher verstuurd naar de aanvrager van de verzekering. De verzending zal pas plaatsvinden als de verzekerde is afgesloten en geaccepteerd. OHRA geeft aan dat de verzending van deze voucher zal plaatsvinden in de week van 15 juli. De laatste verzending zal plaats vinden in de week van 16 september.
Wil je dus profiteren van de 15% korting en het gratis fotoalbum, reageer dan snel. Want het is een Op=Op actie. Op de site van OHRA staat niet aangegeven hoeveel fotoalbums al toegezegd zijn aan nieuwe verzekerden. Lees meer over de OHRA reisverzekering op de speciale pagina.