Actie met gratis wintersport dekking OHRA reisverzekering

OHRA gratis wintersportdekkingBinnenkort gaan we weer de wintersportvakanties boeken. De reisorganisaties zijn al begonnen met het aanbieden van specifieke vroegboekkorting op de zonvakantie maar ook op de wintersportvakantie. Wanneer je kiest voor een wintersport vakantie is het ook goed om te controleren of je wel een passende reisverzekering hebt. Is de wintersport wel verzekerd?

Gratis wintersport dekking

Verzekeraar OHRA speelt in op deze aandacht voor de wintersport. Als je bij OHRA een doorlopende reisverzekering afsluit profiteer je van een gratis wintersport dekking. En met de doorlopende reisverzekering ben je het hele jaar door verzekerd. Een wintersport buiten Europa valt ook onder de dekking van deze wintersportdekking.

Met deze extra module heb je recht op een vergoeding als je tijdens de wintersport vakantie een ongeval krijgt. Maar ook als je door een acute ziekte eerder naar huis moet. OHRA vergoedt dan ook de kosten die je op de vakantiebestemming hebt gemaakt voor zaken waarvan je geen gebruik hebt kunnen maken. Bijvoorbeeld de skihuur of huur van het snowboard. Maar ook de geboekte skilessen en dagen skipas waarvan geen gebruik kan worden gemaakt komen in dit geval in aanmerking voor een vergoeding.

Bij de OHRA wintersportdekking is ook schade aan of verlies van de wintersport uitrusting verzekerd. Zie de site van OHRA voor de polisvoorwaarden van de OHRA doorlopende reisverzekering en een compleet overzicht va n de vergoedingen. Of bekijk de speciale pagina met meer informatie over de OHRA reisverzekering.

Standaard meeverzekerd

In het basispakket van de doorlopende reisverzekering zijn naast de wintersport ook de volgende onderdelen standaard meeverzekerd:

  • bagage
  • persoonlijke hulpverlening
  • aansprakelijkheid logiesverblijven.