Bol.com cadeaukaart bij reisverzekering ING

ING Bol.com cadeaukaartBij de ING bank loopt nu een actie voor de reisverzekering. Als je in de actie periode een ING reisverzekering afsluit krijg je een Bol.com cadeaukaart met een waarde van 15 euro. Om van deze actie nog te profiteren moet je wel voor 5 juli 2015 een nieuwe ING reisverzekering afsluiten. De cadeaukaart van Bol.com krijg je alleen bij de doorlopende reisverzekering van de ING.

De kaart van Bol.com kun je gebruiken bij de aankopen op de Bol.com website. ING geeft aan dat je deze cadeaukaart alleen niet voor de Bol.com fotoservice kan gebruiken.

Eenvoudig reisverzekering afsluiten met actie

ING geeft op de internetsite aan dat je al binnen twee minuten een doorlopende reisverzekering kan afsluiten. Op deze verzekering zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Standaard is de ING reisverzekering met een dekking voor medische kosten en repatriƫring. Deze standaard dekking kun je naar wens uitbreiden. Hierbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit de volgende dekkingen:

  • annuleringsverzekering
  • wintersportdekking
  • werelddekking

Met de basisdekking ben je standaard verzekerd voor het dekkingsgebied Europa. Kijk op de site van ING om te zien welke landen in dit gebied vallen. Op dit moment vallen Turkije en ook niet Europese landen aan de middellandse zee onder het standaard dekkingsgebied.

De doorlopende ING reisverzekering is voor een maximale reisduur van 45 aaneengesloten dagen. Deze reisverzekering geeft ook dekking voor het prive deel van zakelijke reizen en reizen die je maakt voor stage en vrijwilligerswerk in het buitenland. Op de ING reisverzekering kunnen maximaal 6 personen verzekerd zijn. Daarvan mogen er maximaal 2 personen ouder dan 20 jaar zijn.

Toesturen Bol.com cadeaubon

ING geeft aan dat na acceptatie van de nieuwe reisverzekering de Bol.com cadeaukaart binnen 5 werkdagen wordt verstuurd. Deze wordt apart verstuurd van de verzekeringspolis. Zie voor de volledige beschrijving van de actuele act voorwaarden de site van de ING bank.