Gratis boek bij ANWB Doorlopende reisverzekering

ANWB Doorlopende ReisverzekeringWanneer je nu een doorlopende reisverzekering afsluit bij de ANWB, profiteer je van een leuke actie. Deze actie is vorig jaar al gestart en loopt nog tot en met 17 maart. Bij het afsluiten van een nieuwe doorlopende reisverzekering krijg je een gratis boek ter waarde van 20 euro. Direct bij het afsluiten van de verzekering kun je al een keuze maken voor het boek dat je graag wilt hebben. Daarbij kun je kiezen uit een lijst met boeken die door de ANWB is samengesteld. Het boek wordt pas 14 dagen na acceptatie van de reisverzekering toegestuurd. Daarmee is de wettelijke bedenktermijn ook verstreken. In deze periode kun je nog afzien van de online gesloten verzekering.
De ANWB geeft aan dat je in de volgende gevallen gebruik kan maken van deze actie:

  • een nieuw afgesloten ANWB Doorlopende Reisverzekering
  • een nieuw afgesloten ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering
  • afsluiten van een ANWB Doorlopende Reisverzekering bij een lopende ANWB Doorlopende Annuleringsverzekering

De verzekering moet binnen de actieperiode afgesloten worden en moet binnen 12 maanden na afsluiten van de verzekering ook daadwerkelijk in gaan.
Met deze verzekering ben je het hele jaar door verzekering voor de vakanties en de weekendjes weg (ook in Nederland). Je kan als verzekerde gebruik maken van de 24×7 deskundige hulp van de ANWB. Je hoeft maximaal maar voor 3 personen te betalen en kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd.

Reisverzekering met Vriendendekking

Bij deze ANWB reisverzekering is ook een Vriendendekking. In het geval van overlijden van een goede vriend(in) óf een familielid in de derde graad tijdens uw reis, vergoedt de ANWB bij voortijdige terugkeer de extra kosten van de terugreis naar Nederland. Heeft u ook een Doorlopende Annuleringsverzekering? Dan worden ook de niet genoten vakantiedagen vergoed. Deze vriendendekking is volgens de ANWB uniek en alleen bij haar af te sluiten.