Jaar gratis doorlopende reisverzekering HEMA

Hema gratis doorlopende reisverzekeringBij HEMA verzekeringen lopen verschillende acties voor de verzekeringen. Naast de actie voor de autoverzekering loopt nu ook een actie voor de doorlopende reisverzekering. Als je in de actieperiode online een doorlopende reisverzekering afsluit, krijg een jaar lang de premie gratis. Het gaat hier om de premie voor de basisdekking. De korting wordt alleen voor de eerste 12 maanden gegeven.

Wil je mee doen aan deze actie? Dan moet de nieuwe reisverzekering worden gesloten voor 5 augustus 2013. De verzekering moet dan ingaan binnen 12 maanden na afsluiten. De verzekering hoeft dus niet direct in te gaan. Je kunt de huidige verzekering nog even laten uitlopen.

Op de site van HEMA verzekeringen lees je meer over de actievoorwaarden. Op deze site kun je ook de doorlopende reisverzekering samenstellen en een premieberekening uitvoeren. Dit aan de hand van de gekozen dekking en samenstelling van de reisverzekering.

Je kunt de HEMA reisverzekering vandaag afsluiten en de dag daarna al op vakantie gaan. Net zoals bij de andere HEMA verzekeringen is de doorlopende reisverzekering dagelijks opzegbaar. Ook kun je via de online polis map zelf de noodzakelijke wijzigingen doorvoeren op de verzekering.

Deze actie voor de reisverzekering is een samenwerking van HEMA met Achmea Schadeverzekeringen.

Lees meer over de HEMA reisverzekering.