15% korting en Gratis fotoboek bij OHRA reisverzekering

OHRA ReisverzekeringOok bij de OHRA reisverzekering krijg je nu een Fotoboek gratis. Daarmee is niet de enige verzekeraar die een actie voert met een fotoboek. Maar bij de OHRA Reisverzekering krijg je ook een korting van 15% op de premie. Het gaat hier om twee acties die gelijktijdig lopen. De actie voor de 15% korting op de premie loopt tot 1 september van dit jaar. Om ook nog te profiteren van het gratis fotoboek, moet de doorlopende reisverzekering voor 1 augustus worden gesloten. Het fotoboek wordt geleverd door MijnAlbum.nl en heeft een winkelwaarde van 26,95 euro. OHRA geeft wel aan dat het hier om een OP=OP actie gaat. Dus om zeker te zijn van dit fotoboek moet je er snel bij zijn. Want in totaal heeft de verzekeraar 2000 albums beschikbaar gesteld voor deze actie bij de reisverzekering.

Verschillende vormen van OHRA reisverzekering

OHRA biet verschillende reisverzekeringen aan. Naast de doorlopende reisverzekering kun je ook kiezen voor een kortlopende reisverzekering en/of een annuleringsverzekering. Op deze manier kun je een reisverzekering kiezen die het beste bij je past. Bijvoorbeeld een Wereldreis, Buitenland stage, Weekendje weg, Duikvakantie of een Kampeervakantie. Op de site van OHRA is veel informatie te vinden over de verschillende verzekeringen. Welke schade wordt vergoed uit de basisdekking en welke aanvullende verzekeringen je kunt sluiten om je ook in te dekken voor andere risico’s. Met behulp van de premieberekening module kun je direct zien wat de consequenties van de keuzes zijn voor de premie die je moet betalen voor je reisverzekering naar keuze. De reisverzekering bij OHRA kent standaard werelddekking en ook duiken valt onder de basisdekking.
Om zeker te zijn dat je naast een passende OHRA reisverzekering ook nog het fotoboek krijgt moet je dus snel schakelen en zorgen dat je bij de eerst 2000 bent.