3

Gratis Minispeakers bij ING Doorlopende Reisverzekering

ING ReisverzekeringenHet is er weer tijd voor. Mooie acties ter promotie van de reisverzekering. De meeste verzekeraars zetten daarbij in op de doorlopende reisverzekering. Zo ook de ING. Vandaag wild eik inloggen op mijn bankrekening en zag ik de advertentie van de doorlopende reisverzekering. Wanneer je nu een doorlopende reisverzekering sluit bij ING krijg je een set Minispeakers cadeau. Dit is de zomerhit van 2011 voor de ING. De reisverzekering kan binnen twee minuten gesloten worden. En is als te verkrijgen vanaf 2,75 euro per maand. Helaas krijg je per reisverzekering maar een speaker set uitgedeeld. Dus wanneer in het gezin meer kinderen zijn, zal er gedeeld moeten worden. En als je de speaker erg graag wilt hebben moet je misschien maar snel de doorlopende reisverzekering sluiten. Want ook al loopt de actie periode vanaf 6 juni tot en met 28 augustus, in haar actievoorwaarden geeft de ING aan dat de minispeakers worden verstuurd zolang de voorraad strekt. Na het afsluiten van de verzekering wordt het gratis cadeau binnen twee weken thuis gestuurd. Op de polis van de reisverzekering kun je bij ING maximaal zes personen onderbrengen. Hiervan mogen er slechts twee ouder zijn dan 20 jaar. Dit zijn dus andere voorwaarden dan bij de FBTO reisverzekering. Bij ING zijn kinderen tot 4 jaar gratis meeverzekerd. Nadat de geboortedata van alle te verzekeren personen zijn ingevuld kan de premie berekening uitgevoerd worden. Het resultaat van deze premieberekening wordt getoond aan de rechterkant van het scherm. Daarbij word eerst de premie van de basisdekking getoond. De uitbreidingen op deze basis verzekering kunnen eenvoudig worden geselecteerd. Gewoon een kwestie van een kruisje zetten. Nadat een uitbreiding is geselecteerd worden meteen de bedragen in het overzicht aangepast. Bij het uitbreiden van de reisverzekering kun je kiezen uit een werelddekking, Wintersportdekking en een annuleringsdekking. Voor de werelddekking en wintersportdekking kun je ook kiezen voor een tijdelijke uitbreiding. Bij de annuleringsverzekering gaat het altijd om een doorlopende dekking. In de kleine letters en in een minder goed leesbaar font staat op de site nog even aangegeven dat de getoonde bedragen inclusief assurantiebelasting zijn maar dat er wel poliskosten gehanteerd zullen worden. Deze poliskosten zijn een eenmalig bedrag van 3,95 euro.

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 3 reacties
D.G de Bruijn - 9 jul 2011

Vandaag de speakerset gekregen, alleen jammer dat deze bij het eerste gebruik stoorde, batterijen zaten er nog niet in, dus via netspanning, en direct doorgebrand was. Gelukkig had ik mijn I pod er nog niet opgezet!!
Wat een geweldige stunt zeg!

Reageer
Mini S - 14 jul 2011

@ D.G. de Bruijn
Geef bij ING (0900-0933) aan dat de speakers een mankement hebben gehad en de kans is vrij groot dat een nieuwe set wordt toegezonden. Natuurlijk kan er altijd een manco tussen zitten.

Reageer
Oscar B - 9 aug 2011

Had ook klachten over deze set. De eerst ontvangen set heeft nooit gewerkt. De 2e set inderdaad ontvangen na email aan de klantenservice (ga natuurlijk geen 0900-nummer bellen voor een gratis gadget…).

Ook deze is beschadigd (beide speakers zitten los in behuizing). Geef het maar een beetje op… Geluidskwaliteit uit de set is ook brak.

Kortom: redelijke kansloze actie en zeker geen reden om daarom bij de ING je te verzekeren…

Reageer

Laat reactie achter: