Gratis OV-chipkaart bij een Connexxion Reisverzekering

Connexxion ReisverzekeringenSinds kort hebben Delta Loyd en Connexxion een samenwerking met het aanbieden van verzekeringen. In de bussen van de vervoerder staan flyers opgesteld waarin de details van de verschillende verzekeringen staan. Connexxion biedt deze mogelijkheid pas sinds 6 juni maar heeft nu al direct een actie lopen voor haar doorlopende reisverzekering. Want sluit je een reisverzekering af gedurende de actieperiode ontvang je direct een anonieme OV-chipkaart.

Deze kaart wordt gratis weggegeven bij de reisverzekering en heeft een waarde van 7,50 euro. Je moet er wel snel bij zijn want het gaat om een op=op actie. De actieperiode loopt tot en met 31 augustus 2011. Maar het is niet duidelijk hoeveel gratis OV-jaarkaarten worden weggegeven door Connexxion.

Op de speciale site van Connexxion staat meer te lezen over de dekking die vanuit het basispakket wordt geboden bij de reisverzekering. Deze basisdekking kan worden uitgebreid met aanvullende dekkingen. In het basispakket zit al een dekking voor ski skiuitrusting, aansprakelijkheid logiesverblijven en persoonlijke hulpverlening. Zoals gezegd zijn er een groot aantal aanvullende verzekeringen mogelijk zoals bijvoorbeeld annuleringskosten, geneeskundige kosten en ongevallen. Op de site heeft Connexxion voor de duidelijkheid een aantal voordelen weergegeven van haar doorlopende reisverzekering.

Zo geeft de site aan dat een veel gevallen de reisverzekering van Connexxion de goedkoopste is van Nederland. Dat je zelf de keuze kan maken tussen een wereld dekking of een Europa dekking. Maar vooral ook dat de meerderjarige ongehuwde kinderen gratis meeverzekerd zijn. Ook de onderwaterdekking en de wintersport dekking zijn bij de basisdekking inbegrepen. Wil je nog van de actie profiteren en die gratis OV-chipkaart in de wacht slepen, ga dan snel naar www.connexxionverzekeringen.nl (link misschien niet meer actief).

(Laatst bijgewerkt 28 jul 2018)