Jaar lang 50% korting reisverzekering HEMA ?

Korting HEMA reisverzekeringMet de huidige actie 50% korting reisverzekering bij een doorlopende HEMA reisverzekering profiteer je van een jaar lang 50% korting op de premie. Deze korting is alleen van toepassing op de basisdekking van een doorlopende HEMA reisverzekering. Dus geen korting op de premie van de aanvullende verzekeringen. De 50% korting actie is ook niet van toepassing op de premie van een kortlopende reisverzekering.

Om te profiteren van deze korting moet je tijdens de actieperiode online een HEMA reisverzekering afsluiten. De actieperiode loopt van 6 juni t/m 8 augustus 2016.

Je kunt de dekking van deze doorlopende reisverzekering zelf samenstellen. Hierbij kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen. Lees meer over de HEMA reisverzekering op de speciale informatie pagina.

Een nieuwe HEMA reisverzekering kun je online binnen 5 minuten afsluiten. Daarna moet je nog wel even wachten op de formele acceptatie voor deze verzekering. Dit kan wel iets langer duren.

Aanvullende dekking reisverzekering

Bij het afsluiten van de HEMA reisverzekering stel je zelf de dekking samen. Eerst kies je voor een Europadekking of een Werelddekking. Daarna maak je een keuze uit de opties om aanvullend te verzekeren.

Hierbij kies je uit:

  • geld
  • geneeskundige kosten
  • hulp vervoermiddel
  • vervangend vervoermiddel
  • ongevallen
  • annulering

De annulering dekking is de meest gekozen aanvullende dekking bij de HEMA reisverzekering

Via de premieberekening module op de site van de verzekeraar zie je meteen welke kosten verbonden zijn aan de gekozen dekkingen. Het special actietarief met 50% korting wordt getoond in het premieoverzicht.

Het is dus direct duidelijk welk voordeel je hebt op de nieuwe reisverzekering. Na het eerste verzekeringsjaar zal deze korting niet meer gelden. Vanaf dat moment betaal je de standaard premie.

Voorwaarden Actie 50% korting reisverzekering

Bij deze actie zijn een aantal voorwaarden van toepassing. Natuurlijk moet je de nieuwe reisverzekering online afsluiten tijdens de actieperiode. Daarbuiten is de actie niet geldig.

Je kan ook niet aan deze actie meedoen als je het afgelopen jaar al hebt kunnen profiteren van een soortgelijke korting op de HEMA schadeverzekering.

De nieuwe reisverzekering moet ingaan binnen 12 maanden nadat deze reisverzekering is afgesloten. En je moet als verzekerde een vaste woon en verblijfplaats hebben in Nederland.

Via HEMA kun je verschillende verzekeringen afsluiten. Populair zijn de brommerverzekering, woonverzekering en de autoverzekering. En natuurlijk de HEMA reisverzekering. Voor al deze verzekeringen kiest HEMA voor uitgebreide dekkingen met een voordelige premie.

De schadeverzekeringen van de HEMA zijn dagelijks opzegbaar.