Actie met 10% korting ANWB Reisverzekering

ANWB Doorlopende ReisverzekeringOp dit moment heeft de ANWB een actie lopen voor haar doorlopende reisverzekering. Als je nu deze verzekering afsluit krijg je 10% korting op de premie. Deze korting wordt ook gegeven over de aanvullend dekkingen uit de pakketten Compact en Compleet. Voer dus snel een premieberekening uit op de site van de ANWB. Stel jouw reisverzekering samen en zie direct de premie die daarbij hoort.
In het overzicht wordt ook direct de 10% korting verwerkt.

Wanneer je kiest voor een jaarbetaling bij de reisverzekering, zal het bedrag nog voordeliger worden. De 5% toeslag voor een maandbetaling komt dan te vervallen.
Bij de doorlopende ANWB reisverzekering profiteer je van een unieke vriendendekking en heb je 24×7 ondersteuning van de bekende ANWB alarmcentrale. Ook heb je de volgens ANWB unieke vriendendekking.

Helaas is het me niet direct duidelijk tot wanneer deze actie bij de doorlopende reisverzekering loopt. Ga je binnenkort op vakantie en heb je nog een goede reisverzekering nodig. Kijk dan snel op de site van de ANWB om te bepalen welke korting jij krijgt op een doorlopende reisverzekering.

Combineer je deze doorlopende reisverzekering met een doorlopende annuleringsverzekering? Dan krijg je daarvoor ook nog eens een extra combinatie korting van de ANWB. Meer over deze combinatie actie staat op de site van de ANWB. Bezoek ook de speciale pagina voor meer informatie over de ANWB Reisverzekeringen.