Korting Centraal Beheer Reisverzekering 25% eerste jaar

Centraal Beheer Reisverzekering

Bij de Centraal Beheer reisverzekering kan je nu profiteren van een korting op de jaarpremie van de basisdekking. Als je in de actie periode een reisverzekering afsluit krijg je 25% korting. Deze korting wordt alleen op de premie van de basisdekking gegeven. Bij de aanvullende dekking kun je niet profiteren van deze korting. Op de site van de verzekeraar kun je eenvoudig bepalen hoe hoog deze korting gaat uitvallen. Eerst aangeven voor hoeveel personen je de reisverzekering wilt afsluiten. Daarna het dekkingsgebied kiezen, Europa dekking of een Werelddekking. Aan de hand van deze gegevens kan de premieberekening worden uitgevoerd. In stap 2 van de berekening wordt de premie van de basisdekking aangegeven. Op dit scherm kun je ook een keuze maken uit de aanvullende dekkingen die je bij de reisverzekering wilt nemen:

  • dekking Medische kosten
  • Wintersport en onderwatersport dekking
  • Voertuigenhulp buitenland
  • Vervangend vervoer
  • Dekking voor zakenreis
  • Annuleringsverzekering

Deze extra dekkingen hoef je alleen maar te selecteren. De getoonde premie wordt direct aangepast voor de wijziging in dekking van je gekozen reisverzekering. Voor iedere extra dekking kun je eenvoudig extra informatie krijgen. De getoonde bedragen zijn inclusief de assurantiebelasting. Als de getoonde premie bevalt, kun je deze direct online afsluiten. Daarvoor je persoonlijke gegevens invullen. Kinderen tot 5 jaar zijn bij Centraal Beheer Achmea gratis meeverzekerd.

Mogelijk extra korting Centraal Beheer reisverzekering

Heeft jouw werkgever afspraken gemaakt met Centraal Beheer? Dan kun je mogelijk profiteren van extra korting. Deze korting wordt meestal gegeven op de premie van de basisdekking en ie van de aanvullende dekking. In mijn geval is dat 5% extra korting.

Duur actieperiode onbekend

Helaas heb ik niet direct kunnen terugvinden hoe lang deze actie met 25% korting op de jaarpremie van de basisdekking duurt. Als je toch op zoek bent naar een reisverzekering is deze korting mooi meegenomen. Bij Centraal Beheer kun je ook een kortlopende reisverzekering afsluiten. Controleer goed of een Centraal Beheer doorlopende reisverzekering voor jouw de beste keuze is. Kijk bijvoorbeeld eens ook naar de Centraal Beheer annuleringsverzekering.