Kortings actie bij Reisverzekering van Centraal Beheer

Centraal Beheer Reisverzekering

Op dit moment loopt er een speciale actie bij het afsluiten van een Permanente reisverzekering van Centraal Beheer. Als je nu een doorlopende reisverzekering afsluit krijgt je een korting van 25% op de eerste jaar premie. Deze korting wordt daarbij alleen gegeven over de premie van de basisdekking. Aanvullende dekkingen worden dus niet meegenomen bij het bepalen van de korting.

De permanente Reisverzekering van Centraal Beheer heeft een uitgebreide basisdekking. Deze dekking is gedurende het gehele jaar van toepassing waarmee de verzekerde zonder zorgen kan afreizen naar het vakantie adres. Zo vaak als u wilt. Op de site van Centraal Beheer valt te lezen dat deze reisverzekering al twee keer in prijzen is gevallen.

Zowel bij een onderzoek van Vara Kassa als van de vergelijkingssite Independer.nl kwam de verzekering op de eerste plaats in de rubriek van reisverzekeringen. Op de verzekering hanteert Centraal Beheer geen Eigen Risico. Tevens zijn de kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. De verzekerde kan zelf de dekking van de verzekering bepalen. Zo kent de verzekering een aantal extra opties zoals extra dekkingen voor auto en caravan. Maar ook zijn er modules voor de ski vakantie en een onderwatersport vakantie.

Als de verzekerde het wil kan deze ook een Permanente Annuleringsverzekering afsluiten. Hiermee is de consument het hele jaar door verzekerd tegen de financiële gevolgen van het annuleren en/of onverwacht vroegtijdig beëindigen van de vakantie. Frappant genoeg valt ook de annulering van een concert of theatervoorstelling ook onder de dekking. Zie voor de volledige polisvoorwaarden en actietarieven de site van Centraal Beheer.