25% korting bij Kruidvat reisverzekering

Kruidvat ReisverzekeringDe vakanties zijn begonnen! Nu de eerste scholen dicht gaan in verband met de schoolvakanties gaan ook de eerste vakantiereizen beginnen. Dus ook een goed moment om nog even te kijken of de reisverzekering wel aansluit bij de huidige gezinssituatie. Misschien is de oude reisverzekering wel verlopen en heb je een nieuwe verzekering nodig. Dan is het goed om ook even naar de Kruidvat reisverzekering te kijken. Daar kun je nu profiteren van 25% korting op de jaarpremie. Deze korting is alleen van toepassing op de premie van het eerste jaar. Toch mooi meegenomen. Je kunt van deze actie profiteren door een Kruidvat reisverzekering te sluiten tijdens de actie periode. Deze loopt van 22 juni tot en met 22 juli. Met deze reisverzekering ben je het hele jaar door goed verzekerd en is er geen leeftijdsbeperking voor kinderen. De reisverzekering is inclusief een wintersport dekking en een watersport dekking. De basis verzekering is op dit moment al te verkrijgen vanaf 1,67 euro per maand.

Aanvullende dekkingen bij Kruidvat Reisverzekering

Deze basisdekking kun je aanvullen met eventuele aanvullende dekkingen. Zo kun je een extra dekking nemen voor “Geneeskundige kosten” en “Geld en geldswaarde papier”. Maar ook de werelddekking en vervangend vervoer en pech onderweg zijn extra bij te verzekeren. Ook de annuleringsverzekering is een extra dekking waarvoor gekozen kan worden. Deze extra dekkingen hebben wel gevolgen voor de premie.

Eenmalige poliskosten bij Kruidvat reisverzekering

Met de premieberekeningsmodule op de site van Kruidvat verzekeringen kan eenvoudig worden bepaald wat de premie zal worden voor het totale verzekeringspakket. Op basis van de gekozen dekkingen wordt de totale premie bepaald. Deze kosten worden getoond voor een bedrag per maand. Daarbij wordt direct aangegeven wat de korting is gedurende de actie periode voor de reisverzekering. Let wel op de eenmalige poliskosten die Kruidvat in rekening brengt. Dit is geen maandbedrag. Alle bedragen die worden getoond zijn inclusief assurantiebelasting.