Maak kans op gratis GoPro camera bij OHRA

OHRA Gratis GoPro cameraBij de OHRA reisverzekering loopt er nu een actie met een gratis GoPro camera. In totaal stelt de verzekeraar 5 GoPro camera’s beschikbaar ter waarde van € 449,-. Dit is een actie bij de doorlopende reisverzekering van OHRA. Deze reisverzekering heeft standaard een wintersportdekking en geeft je toegang tot de OHRA hulpdienst. Deze hulpdienst kun je indien nodig dage en nacht raadplegen.

Hoe maak je kans op gratis GoPro camera ?

In totaal heeft OHRA 5 GoPro camera’s beschikbaar gesteld voor deze actie. Het gaat hierbij om de Hero 3 Black Edition camera van GoPro. Deze heeft een winkel waarde van € 449 geeft OHRA aan. Om kans te maken op een van deze camera’s moet je voor 20 januari een doorlopende OHRA reisverzekering hebben gesloten. Hierbij moet het om een nieuwe reisverzekering gaan die uiterlijk 1 april 2014 ook ingaat. Iedereen kan maar 1x deelnemen aan deze actie. Medewerkers van de Delta Lloyd groep kunnen helaas niet meedoen met deze actie. OHRA zal met behulp van de computer de vijf winnaars bepalen. Deze winnaars worden op 11 februari 2014 op de site van de verzekeraar bekend gemaakt. De over de prijzen verschuldigde kansspelbelasting zal OHRA voor haar rekening nemen. Je hoeft dus niet extra te betalen als je deze gratis camera wint.

De actie loopt tot 20 januari. Dus je hebt nog even tijd. Verzekeraar OHRA geeft aan dat het mogelijk ook de actieperiode kan verlengen.

Dus als je nog op wintersport gaat ook even naar de doorlopende reisverzekering van OHRA kijken. Want de wintersport dekking zit in het basispakket van de reisverzekering. Ook de dekking voor bagage, persoonlijke hulpverlening en aansprakelijkheid logiesverblijven zit in de basisdekking van de OHRA reisverzekering. De dekking kun je nog verder uitbreiden door te kiezen voor aanvullende modules. Op deze manier kun je de gewenste samenstelling kiezen zonder teveel premie te betalen.