Magini Foto Album gratis bij Unive Reisverzekering

Unive Doorlopende ReisverzekeringWil je nog een nieuw foto album bestellen. Kijk dan ook eens naar de actie bij de Unive reisverzekering. Want als je deze nog afsluit voor 1 september 2013 profiteer je van een actie met een Magine Fotoalbum gratis. Bij een nieuwe doorlopende reisverzekering van Unive krijg je een compact fotoalbum van Webprint.nl gratis. Dit fotoalbum heeft een formaat van 15 bij 10 centimeter. In totaal heeft het fotoalbum 20 pagina’s.

Om te profiteren van deze actie kun je online of bij een Unive kantoor de doorlopende reisverzekering sluiten. Na acceptatie krijg je per post de unieke actiecode. En met deze actie code kun je op de site van Webprint.nl het eigen Magini fotoalbum samenstellen. Dit album met een waarde van 4,95 euro inclusief verzendkosten stel je online samen met jouw favoriete foto’s. Het is ook mogelijk om dit gratis fotoalbum verder uit te breiden met extra pagina’s etc. Deze extra opties zijn dan niet gratis en zijn beschikbaar tegen een meerprijs. Bij het plaatsen van de bestelling kun je de gekregen actiecode invullen op het afreken scherm. Daar wordt de korting verrekend. Zo kun je een gratis Fotoalbum maken.

De ingangsdatum van de nieuwe reisverzekering moet wel binnen de actie periode liggen. Dus voor 1 september. U kunt kiezen voor het Budgetpakket als u binnen Europa standaard goed verzekerd wilt zijn. Of het Comfortpakket voor een wereldwijde uitgebreide dekking. In totaal heeft Unive 10.000 Magini fotoalbums voor deze actie. Het gaat hier om een Op=Op actie. Wees er dus snel bij om een exemplaar te bemachtigen. Mocht je van deze actie gebruik maken maar toch besluiten om de reisverzekering te annuleren in de bedenktijd, dan kan Unive de kosten van het fotoalbum in rekening brengen. Dit is dan een bedrag van € 4,95 + € 1,95 verzendkosten.

Zie meer ober de Unive reisverzekering