Minimaal 10% Korting Interpolis reisverzekering

Interpolis reisverzekeringInterpolis heeft op dit moment een kortingsactie lopen bij haar reisverzekering. Op verschillende manieren kun je een korting krijgen bij deze Interpolis reisverzekering. De korting is mogelijk bij een doorlopende reisverzekering maar ook bij een doorlopende annuleringsverzekering. En de 10 Korting is pas het begin. Je kunt nog meer korting krijgen bij deze reisverzekeringen.

Online sluiten voor 10% Korting Interpolis reisverzekering

Om voor de 10% korting in aanmerking te komen moet je de doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering online afsluiten. Hiervoor ga je naar de site van Interpolis of van de Rabobank. Als je naar de site van de verzekeraar gaat wordt je doorgestuurd naar de site van de bank. Op de site van de Rabobank voer je de premieberekening uit. Dit gaat simpel, je geboortedatum opgeven en aangeven of je in het bezit bent van een Rabo TotaalPakket of een Rabo RiantPakket. Mocht dit het geval zijn krijg je nog eens een extra korting van 25% op de premie van de Interpolis reisverzekering.

Nadat is opgegeven voor wie de reisverzekering wordt afgesloten, toont de site de premies voor een Europa dekking en een werelddekking. Dit zijn premie bedragen per maand en liggen in mijn geval dicht bij elkaar. Bij de doorlopende reisverzekering van Interpolis heb je standaard een wintersport dekking en een onderwatersport dekking. Nadat de keuze voor de dekking is bepaald toomt de site mogelijkheid om de verzekering online aan te vragen. Je kunt ook eerst een offerte aanvragen.

Op dit scherm zie je ook dat je mogelijk nog meer korting kan krijgen als je al een Alles in Een polis hebt via Interpolis. Binnen dit pakket is een pakketkorting afhankelijk van het aantal gesloten en lopende verzekeringen.

Meer korting mogelijk op reisverzekering

Let bij het afsluiten van de reisverzekering van Interpolis dus goed op de kortingsmogelijkheden. Ben je in het bezit van een Rabobank pakket of heb je een Alles in een polis, krijg je extra korting. Deze korting zal het systeem meestal direct toepassen. Als student heb je extra mogelijkheden om korting te krijgen. Om deze extra korting te krijgen moet je wel een studenten reisverzekering afsluiten. Dit kan via een aparte link op de site van de Rabobank. Je ontvangt 25% korting tijdens de gehele duur van je studie.