Mondial Assistance haalt geld op voor het Rode Kruis

Mondial Assistance Rode KruisMondial Assistance heeft 5500 euro opgehaald voor de vakantieweken van het Rode Kruis Amsterdam. De vakanties vinden plaats in de zomer en zijn speciaal voor gezinnen die op of onder de armoedegrens leven. Het geld werd opgehaald met het tevredenheidonderzoek onder de medewerkers van de reisverzekeraar en hulpverlener. Voor elk ingevuld formulier ging 25 euro naar de vakantieweken van het Rode Kruis Amsterdam.
Veel gezinnen hebben geen geld om op vakantie te gaan. Speciaal voor hen organiseert het Rode Kruis Amsterdam vakanties in de zomer. De vakanties zijn bedoeld voor gezinnen die in het bezit zijn van een stadspas en/of verbonden zijn aan de voedselbank. “Wij vinden het belangrijk dat kinderen en ouders even hun problemen kunnen vergeten en ongestoord kunnen ontspannen. Ook met ondersteuning van dit goede doel laten we zien klaar te staan om altijd en overal te helpen”, aldus Frank Schaaij, directeur Finance van Mondial Assistance.
Door de steun van de Mondial Assistance medewerkers kan het Rode Kruis aankomende zomer vakanties organiseren met activiteiten zoals een dagje naar het pretpark, zwemmen, een kampvuur maken en fietsen. (Bron: Persbericht Mondial Assistance)