Mondial Assistance start samenwerking met Oad Groep

Mondial Assistance ReisverzekeringenReisverzekeraar en hulpverlener Mondial Assistance heeft gisteren een meerjarige overeenkomst gesloten met de Oad Groep. Vanaf 1 september kunnen klanten van Oad Reizen, Globe Reisburo, Globe Business Travel en SRC- Cultuurvakanties een reis- en/of annuleringsverzekering van Mondial Assistance afsluiten. Deze klanten zijn dan verzekerd van hulpverlening en service van Mondial Assistance.
Julius ter Haar, algemeen directeur Oad Groep: ”Mondial Assistance is voor de Oad Groep de juiste partner op het juiste moment. We zijn blij dat we weer terug zijn bij onze verzekeringspartner uit het verleden.”
Willem Snijders, algemeen directeur Mondial Assistance: “Wij hebben alle vertrouwen in een goede samenwerking met de Oad Groep. Tijdens de voorbereidingen is al gebleken dat de visie van beide ondernemingen goed op elkaar aansluit. De kern van de samenwerking is dat voor klanten van de Oad Groep innovatieve en onderscheidende verzekeringsproducten- en diensten beschikbaar komen. Op deze wijze zal het verzekeringsaanbod van Oad waardevoller worden.”
Innovatief aanbod voor de klant Klanten van de Oad Groep kunnen vanaf de start van de samenwerking beschikken over de reisverzekeringsproducten van Mondial Assistance waaronder de Doorlopende Reis- en Annuleringsverzekering. De budget variant is in februari 2011 nog door de Consumentenbond uitgeroepen tot ‘Beste Koop’. Daarnaast kunnen zij gratis gebruik maken van de HelpMe app, een vernieuwende smartphone applicatie die hulpverlening voor reizigers nog sneller en eenvoudiger toegankelijk maakt. Plus over de Assistant Services, vier innovatieve producten om klanten op reis bij te staan. Naast de bestaande dienstverlening zullen ook gezamenlijk nieuwe producten en/of diensten worden ontwikkeld. (Bron: Persbericht Mondial Asstistance)