Mondial Assistance wint twee Gouden Schilden

Mondial Assistance ReisverzekeringenDonderdagavond 10 juni 2010 werden voor de tweede keer de Nederlandse Verzekeringsawards uitgereikt. Mondial Assistance sleepte twee Gouden Schilden in de wacht voor Schadeproduct en Schadeservice van het jaar. De jury gaf een rapportcijfer 8,3 voor beide prestaties. De Gouden Schilden worden uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren binnen de verzekeringswereld. Algemeen directeur Willem Snijders: “ Mondial Assistance is bijzonder trots met het winnen van deze twee Gouden Schilden en ziet het als een erkenning voor haar toonaangevende positie in de branche op het gebied van reisverzekeringen en hulpverlening.”
De jury motiveerde de overwinning Schadeproduct van het jaar: “De doorlopende reisverzekering van Mondial Assistance kent een goede modulaire opbouw van de productenlijn, de dekkingen zijn royaal en voor elk wat wils. Het “Hulp” product is tastbaar en wordt als zeer belangrijk ervaren. Mondial Assistance is hierin redelijk uniek.”
Voor Schadeservice van het jaar overtuigt Mondial Assistance, volgens de jury, met het trackrecord dat ze neerleggen en de wijze waarop zij zaken organiseren met Mondial Assistance Pechhulp. “Processen (en partners) zijn strak geregeld waardoor de dienstverlening kan excelleren, terwijl er ook oog is voor detail (dezelfde medewerkers spreken bij een tweede telefoontje). Daarmee heeft Mondial Assistance bewezen de terechte winnaar te zijn.” (bron: Persbericht: Mondial Assistance)