Mondial Assistance wordt Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance reisverzekeringWereldberoemde merknaam geeft slagkracht Hulpverlener en reisverzekeraar Mondial Assistance heet vanaf 10 december 2012 Allianz Global Assistance. Met de naamsverandering wordt de strategie van het moederbedrijf gevolgd om alle bedrijven in de groep onder dezelfde merknaam te scharen en zo zijn positie wereldwijd te versterken. Allianz Global Assistance richt zich binnen de Nederlandse markt op het bieden van hoge kwaliteit diensten in reisverzekeringen en hulpverlening. De nieuwe merknaam geeft een nog grotere slagkracht om te innoveren en nieuwe producten en services te bieden.
’’In 2008 veranderden we de naam van onze reisverzekering al van Elvia naar Mondial Assistance om zo te kunnen profiteren van één internationaal merk. Op 10 december nemen we de volgende stap en heten we Allianz Global Assistance. De Allianz Group is een van de sterkste financiële instellingen ter wereld en bovendien een wereldberoemd merk. Onder dit merk kunnen we ons nog meer richten op het ontwikkelen van innovatieve producten en diensten’’, aldus René Vermeule, Directeur Marketing & Sales.

Geen veranderingen
 in dienstverlening

Met uitzondering van de naam en het logo brengt de merknaamwijziging voor partners en klanten geen veranderingen met zich mee. Het DNA blijft hetzelfde en ze kunnen blijven vertrouwen op de passie en inzet die zij van Mondial Assistance gewend zijn.

Over Allianz Global Assistance

How can we help? Allianz Global Assistance is internationaal marktleider in hulpverlening en reisverzekeringen en telt meer dan 10.000 werknemers, die samen meer dan 40 talen spreken. Ze werken over de hele wereld met een netwerk van 400.000 dienstverleners en 180 correspondenten. Ongeveer 250 miljoen mensen (4% van de totale wereldpopulatie) maakt gebruik van de services die Allianz Global Assistance aanbiedt op alle vijf de continenten.

Allianz Global Assistance valt direct onder de internationale Allianz Group, met haar hoofdkantoor in München. De Allianz Group is internationaal één van de grootste financiële instellingen ter wereld en loopt voorop in verzekeren met als bewijs o.a. het verzekeren van ruimtereizen en Bollywood films. (Bron: Persbericht Allianz Global Assistance)