1

Nieuw, de Vriendendekking bij Unigarant Reisverzekering

Unigarant ReisverzekeringUnigarant pas haar doorlopende reisverzekering en annuleringsverzekering aan. Vanaf 1 juni is de vriendendekking toegevoegd aan de basisdekking van reisverzekering

Wat is de vriendendekking bij Unigarant reisverzekering?

Bij het aanpassen van de reisverzekering voegt Unigarant de vriendendekking toe aan de basisdekking. Deze aanvulling geeft een dekking voor de situaties waarin verzekerden worden geconfronteerd met het overlijden van een vriend. De vriendendekking vergoedt de onvoorziene uitgaven die dan volgen. Zoals bijvoorbeeld de extra kosten van de terugreis. Afhankelijk van de gekozen dekking worden ook de niet genoten vakantiedagen of de totale reissom vergoed. Unigarant geeft aan dat het de eerste verzekeraar is die deze dekking geeft in haar reisverzekering. Normaal keert een verzekeraar alleen uit in het geval van overlijden van familieleden in de eerste of tweede graad. De vriendendekking geeft de verzekerde nu ook een dekking voor familieleden in de derde graad. Studerende kinderen tot 27 jaar zijn standaard meeverzekerd. Ook als deze uitwonend zijn.

Unigarant reisverzekeringen veel gekozen

Unigarant heeft een breed assortiment aan reisverzekeringen. De verzekeraar werkt met deze reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen veel samen met bekende vakantieaanbieders. Zo werkt de organisatie samen met D-reizen, Corendon en Cheaptickets. Door deze samenwerking is het nog eenvoudiger geworden om voor iedere vakantie goed verzekerd op reis te gaan. Daarbij kun je steeds weer een reisverzekering op maat kiezen.

Zie voor meer informatie over deze verzekering van Unigarant de uitgebreide informatie pagina over Unigarant reisverzekering

Klik Hier om hieronder een reactie te plaatsen 1 reacties
P. van Buren - 5 aug 2017

Unigarant heeft alles gedaan om maar niet te hoeven uit te keren aan mijn vader toen de boot in brand was gevlogen. Een week later kreeg mijn vader een herseninfarct en is inmiddels overleden.Toen ik hem probeerde te helpen heeft u mij bestempeld als fraudeur om maar niet te hoeven uit te keren. Aansluitend heef u een ongeloofwaardige rekening opgestuurd wat door de kamer van gerechtsdeurwaarders teniet is gedaan. De kamer van gerechtsdeurwaarders heeft deze gerechtsdeurwaarder ook berispt. Ik wil u de mogelijk bieden om dit nu eens op te lossen. U heeft mij in een negatief register gezet terwijl ik nooit klant bij u ben geweest. Ik wil u binnen twee weken de mogelijkheid geven om dit op te lossen of u heeft de keuze als ongeloofwaardige verzekeraar te staan in Nederland aangezien u willens en wetens alles heeft gedaan om maar niet te hoeven uit te keren. U zegt dat u betrouwbaar bent terwijl u alles doet om maar niet te hoeven uit te keren. Dit gaat uiteraard tegen alle principes in.

Reageer

Laat reactie achter: