Nieuwe Mondial Assistance zakenreisverzekering past als een maatpak

Mondial Assistance ZakenReisverzekeringMondial Assistance biedt flexibiliteit voor zakelijke reiziger, Onderzoek wijst uit dat flexibiliteit, zekerheid en gemak bij aanvraag de belangrijkste factoren zijn bij het afsluiten van een zakenreisverzekering*. De verzekering moet als een maatpak zijn samen te stellen. Daarom introduceert Mondial Assistance vanaf 1 mei de vernieuwde zakenreisreisverzekeringen met een flexibele opbouw en meer keuzemogelijkheden.
Motivaction onderzocht in opdracht van Mondial Assistance alle spelers in de markt van zakelijke reisverzekeringen waaronder ZZP’ers, reizende medewerkers van bedrijven, inkopers van verzekeringen van grote corporaties en intermediairs waaronder reisbureaus en volmachten. Uit het onderzoek komt als duidelijke conclusie naar voren dat geen twee zakenreizigers hetzelfde zijn, net zoals de organisaties waarvoor ze reizen. Daarom biedt de reisverzekeraar en wereldwijde hulpverlener verschillende opties met nog meer zekerheid. Door de flexibele opbouw zijn de verzekeringen nu exact af te stemmen op alle beroepsgroepen.

Maatwerk, zekerheid en eenvoud zakenreisverzekering

Er is keuze uit de Doorlopende Zakenreisverzekering voor de individuele zakenreiziger en de Collectieve Zakenreisverzekering, waarmee een organisatie voor meerdere werknemers een verzekering kan afsluiten. Elke verzekering kan exact op maat worden samengesteld. Behalve S.O.S. hulpverlening zijn alle dekkingen optioneel en bestaat de mogelijkheid om voor alle reisdagen, of slechts een deel daarvan, werkzaamheden met een verhoogd risico mee te verzekeren. Daarnaast is het nu ook mogelijk om molest en buitenlandse medewerkers mee te verzekeren. De zakenreisverzekering van Mondial Assistance biedt extra zekerheid met gratis diensten zoals de Geld Service (bij verlies of beschadiging van een bankpas schiet men geld voor) en de Persoonlijke Reisassistent, die advies geeft over medische zaken of het omboeken van vliegtickets. (bron: Persbericht Mondial Assistance)