Nieuwe reisverzekering Allianz Global Assistance

Nieuwe reisverzekering Ultimate ProtectVerzekeraar Allianz Global Assistance komt met een nieuwe reisverzekering. Het gaat om de Ultimate Protect reisverzekering en annuleringsverzekering. Een verzekering die een einde moet maken aan de zorgen of iets wel of niet valt onder de dekking van de verzekering.

Deze nieuwe reisverzekering moet de verzekerde volledig ontzorgen. Een mooie stap van de verzekeraar. Want al lijkt het afsluiten van een reisverzekering eenvoudig. Er zijn veel verschillen tussen de reisverzekeringen waarbij niet alles is opgenomen in de dekking.

Nieuwe Reisverzekering met Allrisk annulering

Bij deze nieuwe reisverzekering van Allianz Global Assistance moet je als verzekerde niet te puzzelen of het nu om een zakenreis of een privévakantie gaat. Of om een combinatie. Dit valt nu allemaal onder de dekking.

De dekking van deze nieuwe reisverzekering is zeer uitgebreid. Of je nu naar het buitenland gaat, een korte trip of op wereld reis. Of het om een actieve vakantie gat of juist een vakantie om te ontspannen. Het is allemaal meegenomen in de dekking van deze Ultimate Protect reisverzekering.

Ruime annuleringsdekking

Ook de annuleringsdekking is ruim en flexibel. Ook bij de onvoorziene omstandigheden als het uitbreken van het Zika virus in Brazilië valt binnen de dekking. Met een Allrisk annuleringsdekking wordt tot maximaal € 20.000 vergoed. De annuleringsverzekering keert alleen niet uit als de verzekerde in verband met slecht weer de vakantie wil laten schieten.

Inclusief Nanny dekking?

Bij het afsluiten van deze nieuwe reisverzekering kun je kiezen voor een dekking voor één persoon of een volledig gezin. Als meer personen aansluiten op de reis kun je deze ook meenemen in de dekking van de reisverzekering. Je kunt een volwassene meeverzekeren of kinderen die niet tot het gezin behoren.

Dus ook een vriendje of vriendinnetje van je kinderen kunnen goed verzekerd mee op vakantie. Maar ook de nanny kan onder de dekking van jouw reisverzekering vallen.

Voordelen van Ultimate Protect Reisverzekering

Op haar site geeft Allianz Global Assistance een overzicht van de voordelen van haar nieuwe Ultimate Protect reisverzekering en annuleringsverzekering:

 • hulpverlening en reisassist via één speciale service lijn
 • zeer ruime dekking van bagage
 • bijna alle (winter) sporten zijn meeverzekerd, neem contact op met verzekeraar voor meer details.
 • rechtsbijstand via team van juridische experts
 • allrisk annuleringsdekking, bijna alle redenen geaccepteerd
 • vergoeding van tickets voor (sport)evenementen en concerten
 • inclusief pechhulp voor fietsen en voertuigen
 • eigen risico van autohuur in buitenland gedekt
 • altijd 180 dagen aaneengesloten verzekerd
 • geldig bij privéreizen en zakenreizen
 • mogelijkheid twee meereizende kinderen van buiten gezin mee te verzekeren

Neem contact op met de verzekeraar voor meer details ten aanzien van de dekking en polisvoorwaarden. Of kijk op de site van Allianz Global Assistance. Bekijk ook eens de algemene informatie over de reisverzekeringen van Allianz Global Assistance.