Nog even korting HEMA reisverzekering

Korting HEMA reisverzekeringNog een reisverzekering nodig dit weekend? Profiteer dan nog snel van de actie bij de HEMA reisverzekering. Tot en met 9 augustus kun je profiteren van 50% korting op de premie van deze reisverzekering. En dan is in een oogwenk de vakantie verzekerd.

Actievoorwaarden korting HEMA reisverzekering

Zoals aangegeven loopt de actie bij de HEMA reisverzekering nog maar tot en met 9 augustus. Daarna is de actie voorbij. Je kunt van de korting profiteren als je online een nieuwe doorlopende reisverzekering afsluit. Je moet dan wel een vaste woon- of verblijfplaats in Nederland hebben. HEMA geeft in de actievoorwaarden aan dat je maximaal 50% korting op de premie kan krijgen. Deze korting wordt alleen in het eerste jaar gegeven en is alleen van toepassing op de premie van de doorlopende reisverzekering. Voor eventueel afgesloten extra aanvullende dekkingen is de korting niet van toepassing.

Allen bij het sluiten van een nieuwe reisverzekering in de actieperiode kun je profiteren van de korting. De verzekering moet na afsluiten binnen 12 maanden ingaan. De datum waarop de reisverzekering ingaat kies je zelf.

Voordelen van HEMA reisverzekering

Op de site geeft de HEMA een kort opsomming van de voordelen van haar reisverzekering:

  • 24-uur alarmcentrale
  • dekking zelf samen te stellen
  • dagelijks opzegbaar

Je kunt zelf aangeven of je een werelddekking of een Europadekking wil voor de reisverzekering. Bij de HEMA kun je een doorlopende en een kortlopende reisverzekering afsluiten. Voor deze laatste reisverzekering is de korting niet van toepassing.

Standaard meeverzekerd

Bij de HEMA reisverzekering heb je alleen een eigen risico voor de bagage. Voor bagage betaal je bij iedere schade de eerste € 100.- zelf. HEMA laat verder weten dat de actieve vakanties gewoon meeverzekerd zijn. Een extra bergsport of watersport dekking is niet nodig. Controleer dit nog altijd even op de site van [bl id=”1384″]HEMA verzekeringen[/bl]. Daar staan de actuele polisvoorwaarden.

Wil je de dekking van de HEMA doorlopende reisverzekering uitbreiden, kun je kiezen uit de volgende opties:

  • Geld
  • Geneeskundige kosten
  • hulp vervoermiddel
  • vervangend vervoermiddel en/of vakantieverblijf
  • ongevallen
  • annulering

Controller goed of deze reisverzekering aansluit bij je zorgverzekering en/of autoverzekering. Zonde om dubbel te betalen voor dezelfde dekking.