Powerbank cadeau bij ING Reisverzekering

Powerbank cadeauJe kunt nu een Powerbank cadeau krijgen bij een nieuwe ING reisverzekering. Deze Xtorm Powerbank heeft een waarde van € 29,-. Met deze Powerbank hoef je nooit meer met een lege telefoon te zitten. Best handig op vakantie. Want zoals ING aangeeft heb je op de piste of het strand niet direct een stopcontact in de buurt. Kijk snel naar de ING actie met deze Powerbank.

Powerbank actie doorlopende reisverzekering

De ING actie met de Powerbank cadeau loopt bij de doorlopende reisverzekering. Om van deze actie te profiteren moet je voor 28 februari 2016 een nieuwe doorlopende reisverzekering afsluiten. Deze verzekering sluit je af via de ING. De reisverzekering zelf wordt ondergebracht bij Nationale Nederlanden. Je kunt alleen aan de actie meedoen als je 18 jaar of ouder bent. De nieuwe reisverzekering moet wel uiterlijk 31 mei 2016 ingaan.

De nieuwe doorlopende reisverzekering heeft een minimale looptijd van één jaar. Na dit jaar kan de reisverzekering dagelijks opgezegd worden.

Voordelen van de ING reisverzekering

Klanten van ING zien als ze inloggen op de online bank omgeving vaak de advertentie voor deze actie voorbij komen. Op de site van ING kun je ook meer lezen over de voordelen van de ING reisverzekering:

  • Uitgebreide basisdekking, inclusief medische zorg,
  • repatriëring en noodgeld in basisdekking
  • Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
  • in 2 minuten verzekerd, direct polisnummer per sms of e-mail
  • eenvoudig dekking uitbreiden

De basisdekking van deze doorlopende reisverzekering kun je dus eenvoudig uitbreiden. Daarbij kun je kiezen uit de volgende aanvullende opties:

  • werelddekking
  • wintersportdekking
  • annuleringsdekking

Zie meer over de ING reisverzekering op de informatie pagina.

Xtorm Powerbank cadeau

De Powerbank die je bij deze actie cadeau krijgt van ING is een Xtorm Powerbank Go 4000. Deze mobiele oplader geeft voldoende vermogen af voor het tegelijk opladen van een tablet en een mobiele telefoon. Natuurlijk als deze Powerbank voldoende geladen is.

De Xtorm Powerbanks zijn bekroond met een Red Dot Design award. Dit voor het strakke en kwalitatieve uiterlijk van de Powerbank.

Zie de site van ING voor meer informatie over de polisvoorwaarden en de hoogte van de dekkingen van deze reisverzekering.