Reisverzekering Nieuwsbrief

Reisverzekering ActueelIeder jaar voeren de verzekeraars een paar keer per jaar special acties voor het afsluiten van een nieuwe reisverzekering. In de aanloop van de vakantieperiodes wordt gekeken naar de perfecte vakantiebestemming. Wordt het weer een verre zon bestemming of een actieve wintersportvakantie.
Het boeken van een nieuwe reis is vaak ook het moment voor reisverzekeringen vergelijken. Past de huidige dekking nog wel bij de gezinssamenstelling. Of worden de sportieve vakanties wat minder. Ook kan het aantrekkelijk zijn geworden om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering en of annuleringsverzekering.

Na het opgeven van je naam en e-mail adres sturen we je een e-mail met een link waarmee je de aanmelding moet bevestigen.
Heb je na een paar minuten nog geen e-mail ontvangen? Kijk dan even in je spamfolder. Misschien dat onze e-mail onjuist is aangezien als mogelijke spam.

Privacy Nieuwsbrief
We respecteren je privacy en zullen de je gegevens niet doorzetten naar onze partners of andere aanbieders van inboedelverzekeringen. De gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

Maximaal aantal mailings
Zelf hebben we er ook een hekel aan om zeer frequent nieuwsbrieven te krijgen. Dus zullen ook wij daar met onze nieuwsbrief rekening mee houden. We streven naar maximaal een nieuwsbrief per maand. Maar een mooie actie zullen we zekere niet laten wachten. Het kan dus voorkomen dat in bepaalde maanden iets vaker een nieuwsbrief verstuurd wordt.

Op de hoogte blijven van de reisverzekering

Aan de hand van onze nieuwsbrief willen we u informeren over de acties die verzekeraars starten voor de reisverzekering. Het is altijd mooi om van een scherp tarief te profiteren, een korting of mooie cadeaus. Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief.