Samenwerking Vacansoleil en Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance reisverzekeringAlliance Global Assistance en Vacansoleil Camping Holidays maken vandaag bekend dat ze gaan samenwerken. Hiermee heeft de aanbieder van de vakanties een vaste reisverzekeraar voor het verzorgen van de reisverzekering en annuleringsverzekeringen van haar klanten.

De reisverzekeraar heeft speciaal voor Vacansoleil Camping Holidays een pakker reisverzekeringen opgesteld. Dit pakket is afgestemd op de doelgroep. In het persbericht staat te lezen dat het gaat om een overzichtelijk en helder pakket. Allianz Global Assistance heeft eigen alarmcentrales in 34 landen. Hiermee kan de organisatie de klanten van Vacansoleil altijd en overal snelle en professionele hulp bieden.

Drie verzekeringspakketten voor Vacansoleil

Allianz Global Assistance en Vacansoleil bieden de klant drie verzekeringspakketten aan. In het reisverzekering en annuleringsverzekering Basis-pakket is de klant verzekerd voor SOS-hulpverlening, reisbagage, medische kosten en annulering. Het reisverzekering en annuleringsverzekering Optimaal-pakket bevat daarnaast ook pechhulp en schadedekking aan de inventaris van het vakantieverblijf (stacaravan of tent). Maar de klant kan ook een losse annuleringsverzekering afsluiten.

Bij het optimaal pakket ben je ook verzekerd voor automobilistenhulp. Als je niet verder kunt rijden of pech krijgt met de auto, zorgt Allianz Global Assistance ervoor dat u weer snel uw reis kunt voortzetten.

Lees meer over deze verschillende verzekeringen en voorwaarden op de site van Vacansoleil of Allianz Global Assistance.