Skislot bij afsluiten Reisverzekering Centraal Beheer

Centraal Beheer Reisverzekering

Als je nu een doorlopende reisverzekering afsluit bij Centraal Beheer krijg je een week na afsluiten een gratis ski slotje. Wel zo handig voor de consumenten die bijna op vakantie gaan naar de wintersport gebieden. Veel mensen onderschatten nog steeds het gemak van een doorlopende reisverzekering.

Het is natuurlijk niet zo dat je altijd voordeliger uit bent met een doorlopende reisverzekering, maar het is wel erg makkelijk. Je kunt het niet meer vergeten en hoeft niet iedere reis de samenstelling van je reisverzekering te bepalen. Maar het is wel erg belangrijk om ieder jaar te evalueren of nog steeds de juiste reisverzekering is afgesloten. Vaak is de verzekerde zich niet bewust van het feit of de wintersport wel of niet in de basis dekking zit van de reisverzekering.

Ook maken veel reisverzekeringen een onderscheid tussen een wereld dekking of een Europa dekking. En met de gunstige dollar en scherpe actie tarieven voor de verre vakanties is een verre reis zo geboekt. Ook komt het steeds vaker voor dat de zakenreis wordt gecombineerd met een vakantie. En juist bij de zakenreis is het niet altijd duidelijk welke zaken wel niet gedekt zijn vanuit de verzekering van de werkgever.

Bij de reisverzekering van Centraal Beheer is deze zakenreis gewoon meeverzekerd. Zo hoeft geen aparte verzekering te worden gesloten voor een stage of zakenreis.