Zelf je FBTO reisverzekering samenstellen

FNTO reisverzekering samenstellenOp vakantie? Denk dan ook aan een goede reisverzekering. Kijk eens hoe gemakkelijk hoe je de FBTO reisverzekering kan samenstellen. Zodat je alleen betaald voor wat je echt wilt verzekeren. De afgesloten reisverzekering kun je het hele jaar aanpassen. En uniek is ook dat de reisgenoten meeverzekerd zijn vanaf 2 personen. FBTO maakt nu vele reclame voor haar reisverzekering. Deze kun je afsluiten voor een scherpe basispremie vanaf € 2,19 per maand. Op de site van de verzekeraar kun je direct jouw premie berekenen.

FBTO reisverzekering samenstellen per gezin

Bij het afsluiten van de nieuwe FBTO reisverzekering kun je aangeven of deze alleen voor jezelf is of voor meer personen. In plaats van je partner kun je ook een andere reisgenoot meenemen op de verzekering.

Als je de reisverzekering afsluit voor een gezin, is de dekking voor alle personen die op hetzelfde adres wonen. En maximaal vier extra reisgenoten buiten het gezin zijn verzekerd. Zo kun je ook een ander familielid meenemen of het vriendje/vriendinnetje van je kinderen. Wel zo prettig dat je weet dat iedereen die mee gaat op vakantie ook goed verzekerd is.

FBTO geeft op haar site aan dat je de namen van de reisgenoten niet hoeft door te geven bij het afsluiten van de reisverzekering. Op de site zie je ook enkele voorbeelden van meeverzekerde reisgenoten.

Hele jaar aanpassen van FBTO reisverzekering

Een van de voordelen van de FBTO reisverzekering is natuurlijk dat je de dekking het hele jaar door kan aanpassen. Dat voorkomt vele stress bij het afsluiten van de reisverzekering. Want je weet natuurlijk niet welke vakanties je het komende jaar gaat boeken.

De reisverzekering van FBTO is opgedeeld in modules. Deze modules kun je aanzetten en uitzetten. Wanneer je een nieuwe module aanzet gaat deze meteen in. Je betaald meteen premie. De annuleringsverzekering moet wel binnen 2 weken nadat je hebt geboekt afgesloten zijn. Anders ben je niet verzekerd.

Wanneer je een module uitzet, zal deze wijziging pas ingaan op het de eerste dag van de volgende maand. Je moet dan ook tot deze eerste dag premie betalen voor de dekking.