Thijs hoofdrol in nieuwe reclame voor FBTO Reisverzekering

FBTO ReisverzekeringNieuwe campagne voor de FBTO reisverzekering is van start gegaan. In de commercial draait het vooral om het maken van keuzes. Thijs de hoofdrol speler in de reclame weet wat hij, wat hij lekker vindt en wat goed voor hem is. Dus daarmee is hij goed in staat om zijn eigen keuzes te maken en alles zelf te regelen. Ook bij FBTO kan je zelf de verzekeringen regelen, Je bepaalt zelf welke verzekering je wilt en welke dekkingen je daarbij aanzet en eventueel weer uitzet.

Aansluiten bij visie van FBTO verzekeringen

Deze nieuwe reclame campagne is volgens de verzekeraar gebaseerd op haar visie dat mensen weten wat goed voor hun is en dat ze graag hun eigen zaken regelen. En dit is ook zo als het om verzekeren gaat. FBTO kiest voor deze doelgroep van consumenten. Voor deze doelgroep maakt FBTO verzekeren makkelijk door veel gemak te bieden. De verzekeringen van FBTO zijn modulair opgebouwd. Daarmee kun je zelf een verzekering samenstellen die past bij je levensfase en behoeften.

Introductie nieuwe leus FBTO

Met de nieuwe commercial maken we ook kennis met de vernieuwde “pay-off” van de verzekeraar. Want het gaat nu om “Jij Kiest”.

Zelf je FBTO reisverzekering samenstellen

Bij de FBTO reisverzekering krijg je een uitgebreide dekking van uit de basisdekking . Hieronder vallen de bagagedekking, dekking voor persoonlijke hulpverlening, aansprakelijkheid dekking en een dekking voor reisdocumenten. Bij de doorlopende reisverzekering is ook je reisgenoot standaard meeverzekerd. Natuurlijk kan de basisdekking worden uitgebreid door extra modules aan te zetten. Daarbij kun je bijvoorbeeld kiezen uit een wintersport dekking, watersport dekking of een annuleringsverzekering. En bij dit alles, Jij Kiest.