Tijdelijke Scherpe premie OHRA Reisverzekering ?

OHRA scherpe Premie reisverzekeringDe schoolvakanties komen er aan. Nu de vakanties voor de deur staan kijken we uit naar de verre reizen. Een goed moment om ook weer eens naar de dekking van je huidige reisverzekering te kijken. Past deze nog wel bij de persoonlijke situatie. En misschien nog wel belangrijker, betaal je niet teveel voor je reisverzekering.

Aanpassing premie OHRA reisverzekering

OHRA laat weten dat het een reisverzekering heeft waarmee je goed verzekerd op reis gaat. Deze reisverzekering heeft nu een aangepast verzekering. De reisverzekering is sterk in premie verlaagd. Je kunt nu bij OHRA al een reisverzekering afsluiten vanaf € 1,99 per maand. Met deze reisverzekering ben je tijdens de vakanties en weekendtrips goed verzekerd.

Op de site van de verzekeraar kun je een premie berekening uitvoeren en zien wat jij voor de gewenste OHRA reisverzekering zou moeten betalen. De nieuwe reisverzekering kan je in drie minuten geregeld hebben. Met de keuzewijzer stel je de juiste reisverzekering samen. Daar bij geef je aan of je een werelddekking wilt of kan volstaan met een dekking voor Europa. Andere opties zijn bijvoorbeeld een dekking voor reizen die langer duren dan 45 aaneengesloten dagen en een dekking voor de wintersport. Kijk op de internetsite van OHRA goed welke landen allemaal onder de Europa dekking vallen.

Standaard is de bagage meeverzekerd inclusief een standaard dekking voor persoonlijke hulp en aansprakelijkheid vakantieverblijven.

Hoe lang aangepaste premie reisverzekering?

Op basis van de verkregen informatie is het niet goed duidelijk of OHRA nu een speciaal actie tarief hanteert voor de doorlopende reisverzekering, of dat het om een permanent aanpassing van de premie gaat. Misschien dan niet te lang wachten met het afsluiten van jouw OHRA reisverzekering met deze scherpe premiestelling.

Zie de site van OHRA voor een actueel overzicht van de polisvoorwaarden en dekkingen bij de verschillende reisverzekeringen.