Tot 17,5% korting ANWB doorlopende reisverzekering

ANWB Doorlopende ReisverzekeringVele Nederlanders zijn deze dagen al op een korte vakantie. Genieten van het mooie weer tijdens Pinksteren. In het buitenland of gewoon in het eigen land. Het duurt ook niet lang meer en dan gaan we massaal op zomervakantie. Een goed moment om even te kijken naar je huidige reisverzekering. Past deze nog wel bij je persoonlijke situatie? Of wordt het nu tijd om te kiezen voor een doorlopende reisverzekering

Actie met ANWB Doorlopende reisverzekering

Bij de ANWB kun je nu profiteren van en mooie actie met korting op de doorlopende reisverzekering. Voor ANWB leden kan deze korting zelfs oplopen tot 17,5%. Hoe langer je lid bent van de ANW hoe hoger de korting zal zijn. Ben je nog geen lid van de ANWB? Dan snel even lid worden en profiteer direct van een korting van 7,5% op de premie van de doorlopende reisverzekering. Heb je een bronzen ANW pas, 2 tot 5 jaar lid, krijg je al 10% korting op de premie. Leden die 25 jaar of langer lid zijn van de ANWB krijgen de maximale korting van 17,5%.

Bij de doorlopende reisverzekering van de ANWB zijn kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Ook zijn weekendjes weg direct meeverzekerd met deze doorlopende verzekering. Na een looptijd van een jaar is de reisverzekering bij de ANWB dagelijks opzegbaar.

Maximaal 3 personen premie reisverzekering

Op de site van de ANWB staat meer informatie over deze reisverzekering en kun je snel een premieberekening uitvoeren. De ANWB geeft aan dat je bij het afsluiten van haar reisverzekering maar maximaal voor 3 personen premie betaald. Voor meer personen op dezelfde reisverzekering hoeft geen extra premie te worden betaald.

Lees meer over de ANWB Reisverzekering op de speciale informatie pagina op deze site.