Unieke Everystep reisverzekering via mobiel

everystep reisverzekering reclameNu veel reclame voor de everystep reisverzekering. Een innovatieve reisverzekering waarbij je alleen betaald wanneer je ook op reis bent. Maar je nooit duurder uit bent als bij een standaard doorlopende reisverzekering. Deze everystep reisverzekering schakelt zelf in en uit. Deze reisverzekering kun je als sluiten vanaf 1 euro. Door de mobiele app gaat de reisverzekering aan. Of je nu een weekend weg gaat of wat langer op vakantie.

Simpel dekking aanpassen

Met de everystep app kun je eenvoudig de dekking van de reisverzekering aanpassen. Bijvoorbeeld de wintersport dekking. Maar je kunt ook eenvoudig personen toevoegen of verwijderen van de dekking. Ook dit kan je doen met de everystep app.

De app biedt nog meer mogelijkheden. Je kunt ook travel alerts aanzetten. Zo zal everystep je informeren over de situatie op de bestemming. Met de app kun je ook snel je vrienden informeren over het verloop van de reis en natuurlijk de veilige aankomst op plaats van bestemming. Hiervoor verstuurt everystep iedereen een sms bericht.

Op de site geeft everystep aan wat de voordelen van haar reisverzekering zijn ten opzichte van een standaard reisverzekering en een standaard doorlopende reisverzekering.

Op reis in Nederland?

De everystep reisverzekering is ook geldig tijdens een vakantie in Nederland. Voor deze vakanties moet je wel de reis handmatig doorgeven aan everystep. Dit kan via de telefoon, everystep app of de website.

Ben wel benieuwd hoe het precies gaat werken als je op reis bent voor je werkgever. Gaat dan de everystep reisverzekering ook gewoon lopen? Of kun je deze dan toch zelf uitzetten. Een andere uitdaging zal zijn als je vlak bij de grens woont en je al wordt opgepakt door een buitenlandse zendmast. Maar daar zal de verzekeraar wel rekening mee gehouden hebben.

Goed om te weten is dat deze everystep reisverzekering een samenwerking is met reisverzekeraar en hulpverlener Allianz Global Assistance. Lees meer over deze reisverzekering op de speciale pagina.