Unieke Nanny en butler dekking bij reisverzekering

Delta Lloyd ReisverzekeringVerzekeraar Delta Lloyd heeft een nieuwe reisverzekering in de markt gezet. Het gaat hier om een exclusieve verzekering speciaal voor de doelgroep met bijzondere wensen en dure spullen. In deze nieuwe reisverzekering in de Xclusief lijn, is ook meereizend personeel meeverzekerd. Ideaal voor de groep consumenten die ook de Nanny en/of butler meenemen op vakantie. Volgens mij is deze dekking uniek bij de reisverzekeringen. Heb van de andere verzekeraars nog niet gehoord dat ze een dekking voor de butler en/of nanny aanbieden.

ook een meereizende kok kan onder de dekking van deze nieuwe reisverzekering vallen. Andere aanvullende dekkingen die je bij de verzekering kan sluiten zijn een vriendendekking en een zakenpartnerdekking. Hierop kan je een beroep doen als je tijdens de vakantie onverwachts terug moet keren in verband met ziekte van je zakenpartner of vrienden.

Doorlopende annuleringsverzekering

Bij deze luxe reisverzekering kun je natuurlijk ook een annuleringsverzekering sluiten. Hierbij kan je een annuleringsdekking nemen tot €50.000. Dit hoge bedrag past goed bij de exclusieve verzekeringslijn.

Meer Xclusief verzekeringen Delta Lloyd

Delta Lloyd is van mening dat bij een exclusief leven ook een Xclusieve verzekering hoort. Waarbij er volop keuze is voor speciale momenten en bijzondere spullen. Zo kun je bijvoorbeeld voor de exclusieve auto de Xclusief autoverzekering sluiten. Of sluit een Xclusief jachtverzekering bij de verzekeraar voor een waterdichte dekking van het jacht. Ook voor de woonverzekeringen en inboedelverzekering kun je voor een Xclusief dekking kiezen. Bij de woonverzekering kies je onder andere uit een kostbaarhedenverzekering of aansprakelijkheidsverzekering.