Unive ook beschikbaar op je Mobiel

Unive

Net op tijd voor de vakantiedrukte heeft ook Unive een mobiele website gelanceerd. Het gaat hier niet om een specifieke App maar om een mobiele website die volgens de verzekeraar te bereiken is vanaf iedere smartphone. In de eerste versie van deze mobiele website staan vooral de vakantie en de reisverzekering centraal.

Zo kan de consument de laatste informatie vinden over de reisverzekering. Staat aangegeven hoe een schade moet worden gemeld. Maar ook is het mogelijk om direct een reisverzekering af te sluiten. Daarnaast worden verschillende tips voor de vakantie en de voorbereiding daarop gegeven.

Univé heeft voor deze dienstverlening gekozen omdat steeds meer consumenten beschikken over een smartphone. Univé geeft aan dat eind 2010 naar verwacht 44% van de Nederlanders toegang heeft tot mobiel internet. De mobiele site is dus een logisch gevolg van de ambitie om diensten te leveren die aansluiten bij de wensen van de klanten.

De site zal na lancering goed worden gevolgd. Zodat direct verbeteringen en /of uitbreidingen kunnen worden aangebracht. Univé heeft aangegeven dat het ook bezig is met de ontwikkeling van een specifiek iPhone app. Deze App zal ook zijn gericht op de vakantieperiode. Aan de hand van deze ontwikkelingen wil Univé duidelijk maken dat het serieuze stappen wil zetten in Mobiel.