Unive Reisverzekering valt weer in de prijzen

Unive ReisverzekeringVol trots komt Unive met het nieuws bericht over het winnen van een prijs met de Unive Reisverzekering. Want met het Comfortpakket wint de verzekeraar weer de prijs “Beste Keus” bij het onderzoek van de Consumentenbond. En hiermee pakt het met de doorlopende reisverzekering de prijs nu al twee jaar op rij. Ook vorig jaar kreeg Unive de beoordeling van de bond. In het jaar 2011 viel de reisverzekering zelfs twee keer in de prijzen. Want in de beoordeling van MoneyView kreeg de verzekering als enige reisverzekering een beoordeling van vijf sterren voor prijs en kwaliteit.

Hoog rapportcijfer voor Unive Reisverzekering

Bij het onderzoek van de reisverzekeringen geeft de Consumentenbond rapportcijfers. Op basis van deze cijfers kan de consument eenvoudig de verzekeringen vergelijken. Voor het Comfortpakket kreeg Unive dit jaar een 7,7 toegekend. Een erg mooie beoordeling. Volgens de verzekeraar is dit mooie cijfer te danken aan de verbeteringen die Univé de laatste tijd in de doorlopende reisverzekering heeft doorgevoerd. Het Budgetpakket komt ook goed uit de vergelijking met een 7,3 als rapportcijfer. Op basis van deze mooie beoordelingen geeft Unive op haar site aan dat je altijd goed zit met een Unive reisverzekering. Welke variant ook wordt gesloten. De verzekerde kan met een gerust hart op vakantie gaan.

Voordelige reisverzekering beloond met veel service

Unive zet de reisverzekering in de markt vanaf 1,92 euro per maand. Tegen deze maandpremie bent u al verzekerd van een snelle schadeafhandeling en persoonlijke hulpverlening indien nodig. Het basispakket is eenvoudig uit te breien met extra dekkings mogelijkheden. Bijvoorbeeld een annuleringsverzekering of een Autohulppakket. Door meer verzekeringen te sluiten bij Unive kan ook geprofiteerd worden van extra premiekorting. Deze korting kan oplopen tot 15%. Op de site kan met de premieberekenings module eenvoudig een reisverzekering worden samengesteld. Op basis van de keuzes zal de premie vastgesteld worden. Daarbij is het mogelijk dat een extra korting op de reisverzekering wordt gekregen op basis van een collectiviteit. Altijd meegenomen toch? Zie ook de overige informatie over de Unive reisverzekering.