Verzekeraar A.S.R. steunt V&D bij reisverzekering

ASR V&D cadeaukaartVerzekeraar A.S.R. is een leuke actie gestart bij de reisverzekering. Want wie in de actieperiode een doorlopende reisverzekering afsluit krijgt een V&D kaart cadeau ter waarde van 25 euro. Op deze manier wil de verzekeraar het warenhuis een steuntje in d rug geven nu het een faillissement heeft kunnen afwenden. Via pagina grote advertenties maakt het reclame voor de gratis V&D cadeaukaart. Het roept de consument op om het icoon van de winkelstraat te helpen. Deze actie loopt niet alleen bij de reisverzekering maar ook voor een hypotheek via a.s.r. en andere verzekeringen.

Met V&D opgegroeid

In de grote advertentie heeft ASR het over het icoon van de winkelstraat waar je heen ging voor het kaftpapier voor de studieboeken en je eerste parkerpen. De V&D is de laatste tijd erg negatief in het nieuws geweest dus is het volgens de verzekeraar tijd voor een steuntje in de rug. De winkelketen verdient respect. Bijna heel Nederland is met de V&D opgegroeid.

Sympathie tonen

Om je sympathie te tonen voor de winkelketen kun je ook een like geven op de Facebook pagina van V&D. Of gewoon iets kopen in de winkel of op de website geeft ASR aan. Natuurlijk staat het je ook vrij om van deze actie te profiteren door een verzekering bij ASR te sluiten en de gratis cadeaukaart te krijgen. Het gaat hierbij wel om een tijdelijke actie. Dus als je graag deze cadeaukaart wilt bemachtigen moet je snel zijn.