• Home

Voordelig reisverzekering afsluiten?

​Wanneer je op zoek bent naar een goede en goedkope en voordelige reisverzekering kun je kiezen uit verschillende aanbieders. Je hebt de bekende verzekeraars die ook reisverzekeringen aanbieden. Daarnaast kun je nu ook bij ​verschillende winkelketens direct een reisverzekering afsluiten, tegelijk met de eventuele dagelijkse boodschappen. 

Wil je een goede aansluiting op je zorgverzekering, kun je ook bij de verschillende zorgverzekeraars kijken voor een passende reisverzekering. Sommige reisverzekeringen geven ook een dekking voor het terugbetalen van jouw eigen risico bij de zorgverzekering. Dit is niet bij iedere reisverzekering het geval. Een voordelige reisverzekering is misschien niet altijd het beste voor jouw!

​Aanbod voordelige reisverzekeringen

​Gebruik onderstaande tabel om meer informatie te krijgen over de specifieke reisverzekeringen. Klik op ​de link van de verzekeraar voor meer informatie over de specifieke reisverzekering:

​Logo verzekeraar

​Reisverzekering

abn amro logo small

ABN Amro Reisverzekering, thuiswonende en uitwonende kinderen standaard meeverzekerd bij gezinsdekking

aegon logo small

Aegon Reisverzekering, wintersport en watersport standaard meeverzekerd. Doorlopende reisverzekering voordelige dan kortlopende?

allianz global assistance logo small

Allianz Global Assistance reisverzekering, zie ook de globetrotter verzekering en jongerenkorting bij doorlopende reisverzekering of annuleringsverzekering

anwb logo small

ANWB Reisverzekering, groot aanbod verschillende reisverzekeringen. Komen goed uit vergelijkingen Consumentenbond

asr logo small

A.S.R. Reisverzekering, geen eigen risico bij de basisdekking met dekking geneeskundige kosten ook vergoeding eigen risico dat je zorgverzekering niet vergoedt

besured logo small

​De Besured reisverzekering als onderdeel van de pakketverzekering. Aansluitend op je Besured zorgverzekering. Standaard met wintersportdekking en onderwatersport dekking en standaard Werelddekking, voor jouw een voordelige reisverzekering?

centraal beheer logo small

Centraal Beheer reisverzekering Geen eigen risico, dag en nacht hulp van alarmcentrale. Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd.

cz logo small

CZ Reisverzekering, speciaal voor klanten van CZ de OHRA reisverzekering nooit meer dubbel verzekerd medische kosten en extra korting. Extra vergoeding medische zorg in buitenland.

ditzo logo small

Ditzo Reisverzekering ruime dekking basisverzekering inclusief schade aan bagage. Geneeskundige kosten altijd gedekt, uniek verzekeren via Whatsapp

europeesche logo small

Europeesche reisverzekering volgens de verzekeraar de best doordachte reisverzekeringen voor de liefhebbers van reizen. Zie ook mogelijkheden voor de zakenreis.

everystep logo small

everystep reisverzekering reisverzekering die automatisch ingaat als je dr grens passeert. Betaalt alleen de reisverzekering als je hem ook gebruikt. Unieke reisverzekering.

fbto logo small

FBTO reisverzekering je hele jaar door de dekking van je reisverzekering aanpassen en reisgenoten standaard meeverzekerd

hema logo small

HEMA reisverzekering , een reisverzekering met standaard wintersportdekking en watersportdekking en alleen eigen risico op bagage dekking

hoyhoy logo small

HoyHoy reisverzekering vergelijkingssite om de verschillende doorlopende reisverzekeringen te vergelijken op kwaliteit en prijs, kun jij besparen op jouw reisverzekering?

ing logo small

ING reisverzekering binnen twee minuten een nieuwe reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten. Kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Online premie berekenen en aanvragen.

inshared logo small

InShared reisverzekering nu ook de aanvullende opties voor medische kosten in het buitenland en doorlopende annuleringsverzekering. Dekking voor 4 maanden op reis.

interpolis logo small

Interpolis reisverzekering de reisverzekering via de Rabobank , standaard wintersportdekking en watersportdekking, 24 uur per dag hulp via interhelp

iza logo small

IZA Reisverzekering zijn ondergebracht bij ondergebracht bij Allianz Global Assistance. Deze reisverzekering sluit goed aan bij de IZA zorgverzekering. Voor verzekerden bij IZA misschien wel een heel voordelige reisverzekering. Maar kijk goed of deze verzekering ook bij je past.

nn logo small

NN reisverzekering bij reisverzekering van Nationale Nederlanden ook de aanvullende dekkingen af te sluiten per reis. kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd. Bagage meeverzekerd

ohra logo small

OHRA Reisverzekering, standaard dekking voor bagage, hulp in buitenland en schade aan vakantieverblijf, zie de verschillende pakketten voor deze OHRA verzekeringen.

rabobank logo small

Rabobank reisverzekering reisverzekering voor de Rabobank klanten, dekking vanuit Interpolis met korting voor Rabobank klanten met betaalpakket

unigarant logo small

Unigarant reisverzekering, Overal ter wereld hulp van de ANWB Alarmcentrale. Kies zelf wat je wel en niet wilt verzekeren. Verzekeraar trots op prijs/kwaliteit verhouding

unive logo small

Univé Reisverzekering voor een verre reis of een weekendje weg, ook een dekking voor studiereis of stage mogelijk, Gezinsleden, familie of vrienden direct meeverzekeren.

zekur logo small

ZEKUR reisverzekering, standaard met een werelddekking een wintersportdekking en een onderwatersportdekking. Onderdeel van ZEKUR Wonen pakket. Maximale reisduur 180 dagen. Ook voor stage en Au-Pair werkzaamheden dekking.

zelf logo small

Zelf Reisverzekering, kies uit dekking voor Europa, Europa Plus of werelddekking, dekking Medische & tandheelkundige kosten buitenland optioneel veel extra aanvullende dekkingen mogelijk

​Met behulp van de informatie op de hierboven genoemde pagina’s kun je de reisverzekering vergelijken van de verschillende aanbieders. Zodat je in staat bent om de voor jouw de beste Doorlopende reisverzekering te kiezen. Of kies je toch voor een kortlopende reisverzekering? 

Ga je niet vaak op vakantie. Dan kan de kortlopende reisverzekering een voordelige reisverzekering zijn. Meestal geeft de reisverzekeraar wel aan wanneer het voordeliger is om een doorlopende reisverzekering af te sluiten.

voordelige reisverzekering

​Kijk niet allen naar voordelige reisverzekering

Veel consumenten laten zich in de keuze voor een reisverzekering beïnvloeden door de hoogte van de premie voor de verzekering. Hier spelen de aanbieders en vergelijkingssites ook op in.

Bij het afsluiten van een nieuwe voordelige reisverzekering wordt vaak onvoldoende gekeken naar de dekking zelf. Ook valt voor sommige consumenten in geval van schade de vergoeding tegen. Waarbij ook het eigen risico een verassing kan zijn.

Het is nu heel makkelijk om een nieuwe reisverzekering af te sluiten. Soms al met een Whatsapp bericht of een sms. Toch zou ik even iets meer tijd besteden aan het vergelijken van de verschillende reisverzekeringen. Bepaal eerst wat je wensen zijn ten aanzien van de dekking. Wel of geen wintersport dekking? Alleen een dekking voor Europa of juist een werelddekking.

​Kijk goed welke verzekering echt past bij je persoonlijke situatie. Hierbij kun je ook gebruik maken van verschillende vergelijkingssites of de informatie op de site van de Consumentenbond.

De informatie over de reisverzekeringen op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 14 februari 2018)