ABN Amro Reisverzekering

ABN Amro reisverzekeringBij de ABN Amro bank kun je ook terecht voor je verzekering. De bank heeft veel verschillende verzekeringen in het assortiment waaronder ook de ABN Amro reisverzekering. Hierbij kan je kiezen uit een doorlopende reisverzekering, kortlopende reisverzekering, annuleringsverzekering of Lang in het buitenlandverzekering

Lang in het buitenlandverzekering

Wie langer dan 60 dagen aaneengesloten op vakantie wil kan bij de ABN Amro terecht voor de “Lang in het Buitenlandverzekering”. Deze ABN Amro reisverzekering is volgens de bank ideaal voor wereldreizigers en overwinteraars. Je betaalt voor deze verzekering een lage premie per dag. Hierbij zijn duiken en wintersport gewoon meeverzekerd. In totaal kun je tot 720 dagen verzekeren. Verlies en diefstal van bagage zijn verzekerd. Ook zal in geval van nood de terugreis worden geregeld. En bij vertraging, ziekte of een ongeval wordt uw verzekering kosteloos verlengd

Voordelen kortlopende ABN Amro reisverzekering

ABN Amro geeft aan dat de verzekerden bij een kortlopende reisverzekering kunnen profiteren van:

  • Verzekeringsbewijs direct in je mailbox
  • Geen eigen Risico
  • Kinderen tot 5 jaar meeverzekerd

Deze reisverzekering is perfect voor slechts een vakantie. Wanneer je online de reisverzekering afsluit kun je het verzekeringsbewijs al in twee minuten in je mailbox hebben. Wel zo prettig als je nog stel iets moet regelen voor vertrek. Ga je vaker per jaar op vakantie of wil je juist geen gedoe vlak voor een vakantie. Dan kan een doorlopende reisverzekering een goede optie zijn.

Voordelen doorlopende ABN Amro reisverzekering

Bij deze verzekering heb je de bagage tijdens de vakantie verzekerd tegen verlies en diefstal. Ook heb je en dekking voor kosten die je onverwachts hebt door een ongeluk of ziekte. Wintersport en duiksport zijn standaard meeverzekerd. Ook bij de doorlopende reisverzekering hanteert ABN Amro geen eigen risico. Verdere voordelen zijn:

  • Gratis vervangend vervoer bij autopech
  • Toegang tot de 24/7 Hulpdienst van ABN AMRO.
  • Vakanties tot 60 dagen verzekerd
  • wereldwijde dekking
  • 8,3 klantwaardering na schadeafhandeling

Extra kosten en Extra korting

Je kunt bij de reisverzekering wel kiezen voor een vrijwillig eigen risico. Daarmee krijg je een extra korting op de premie van de doorlopende reisverzekering.
Bij het afsluiten van een verzekering zal de ABN Amro slechts een keer poliskosten in rekening brengen. Heb je al een pakketverzekering, dan worden geen poliskosten meer in rekening gebracht.
Wanneer de reisverzekering de eerste verzekering is die je bij ABN Amro afsluit, zullen ook incassokosten worden doorberekend. Deze betaal je tegelijk met de premie. Deze premie kun je per maand, kwartaal of jaar betalen. Bij een pakket van verzekeringen zal voor alle verzekeringen een totaal bedrag worden geïncasseerd. Daarbij is dus maar een keer incassokosten voor alle verzekeringen samen.

De ABN Amro reisverzekering heeft een looptijd van een jaar. Deze zal aan het eind van het jaar automatisch worden verlengd. Nat het eerste jaar kun je de reisverzekering per jaar opzeggen. Dit wel met aan opzegtermijn van 1 maand.

Zie de website van ABN Amro voor de actuele informatie polisvoorwaarden en de actuele premie bedragen en kosten. Op deze site kun je ook meteen zien of je kan profiteren van een mooie actie bij de reisverzekering. Meestal komen de aanbieders van reisverzekeringen een paar keer per jaar met acties ter promotie van hun reisverzekering. Bijvoorbeeld actie met extra korting of gratis producten en/of diensten.

De informatie over de ABN Amro reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)
[csbshare]