Allianz Global Assistance

Allianz Global Assistance reisverzekeringAls je kiest voor een Allianz Global Assistance reisverzekering, kies je voor een reisverzekering van een specialist. Voorheen bekend als Mondial Assistance maar sinds 10 december 2012 verder onder een nieuwe naam. Met deze nieuwe naam ook een ander logo. Maar je kunt als klant blijven profiteren van dezelfde kwaliteit bij de reisverzekering, pechhulp en andere dienstverlening.

Groot aanbod Allianz Global Assistance Reisverzekering

Bij Allianz Global Assistance heb je wel voor elke reis een passende reisverzekering. Het aanbod is erg groot. Je hebt dan ook met een verzekeraar te maken die al meer dan 50 jaar in het vak van reisverzekeringen zit. Je kunt kiezen uit de volgende reisverzekeringen:

 • Annuleringsverzekering
 • Doorlopende reisverzekering
 • Kortlopende reisverzekering
 • Globetrotter verzekering
 • Zakenreisverzekering (Doorlopende en Collectieve)
 • Adventure en Survival

Voordelen van Allianz Global Assistance reisverzekering

Bij de doorlopende reisverzekering van Allianz Global Assistance kun je Zelf bepalen welke dekking je wilt. Op deze manier heb je ook invloed op de hoogte van de premie voor de reisverzekering en betaal je niet teveel. De verzekeraar geeft aan dat je met haar doorlopende reisverzekering van de volgende voordelen kan profiteren:

 • Keuzevrijheid, maak je reisverzekering op maat
 • Eigen alarmcentrale, wereldwijde professionele hulp in geval van ziekte en ongevallen
 • Gratis medisch advies in je eigen taal
 • Schade melden kan online, is binnen vijf werkdagen afgehandeld
 • Korting voor jongeren tot 27 jaar
 • Unieke extra services

Een doorlopende annuleringsverzekering de perfecte aanvulling?

Je kunt de dekking van je doorlopende reisverzekering aanvullen door te kiezen voor de doorlopende annuleringsverzekering. Daarmee krijg je een maximale vergoeding wanneer je de reis voor aanvang moet annuleren. Je kant het standaard maximale bedrag ook verhogen als de kosten van de reis een keer hoger uitvallen. Bij het afbreken van de reis tijdens de reis zelf, kun je in aanmerking komen voor een vergoeding van de niet gebruikte vakantiedagen.

Lees voor de voorwaarden en de vergoedingen de details op de site van Allianz Global Assistance.

Dekking Samengestelde reis

Steeds vaker stellen we zelf de vakantie samen. Hierbij kiezen we online uit een combinatie van bestemmingen en vluchten. Niet meer een standaard pakketreis. Maar een reis afgestemd op jouw eigen reisplan en voorkeuren. Met deze dekking samengestelde reis heb je een verzekering voor die gevallen waarbij een onderdeel van je reis uitvalt. Je kunt bijvoorbeeld door natuurgeweld een aansluitende vlucht niet meer halen. Bij Allianz Global Assistance kun je kiezen uit twee opties:

 • De reis in aangepaste vorm voortzetten,
 • Volledige annulering van de overige onderdelen van de reis.

Lees meer over deze dekking Samengestelde reis en de polisvoorwaarden op de site van Allianz Global Assistance.

Allianz Au Pair verzekering

Maar je kunt ook kiezen voor een Au Pair Insurance bij Allianz. Hiermee kan je de Au Pair een goede verzekering bieden voor het verblijf in Nederland. Daarbij heb je een dekking voor het verblijf van de Au Pair in Nederland. Maar ook voor de vakanties van de Au Pair zelf of de bezoeken aan het land van herkomst. Toch wel een goed gevoel dat je een goede verzekering hebt als je de stap neemt om een Au Pair in dienst te nemen.

Allianz Global Assistance reisverzekering valt in de prijzen

Op de site geeft de verzekeraar trots aan dat haar reisverzekering veel waardering krijgt van consumentensites en vergelijkingssites. De Doorlopende reisverzekering kreeg in de test van de Consumentenbond al het predikaat van Beste Koop. Zowel in de verkiezing van februari 2011 als februari 2012.

In 2013 kreeg de doorlopende reisverzekering van de financiële vergelijker MoneyView de maximale score van 5 sterren. Het ging hierbij om de premium variant van de doorlopende reisverzekering. Deze vijf sterren zijn gegeven voor de kwaliteit van de reisverzekering.

De informatie over de Allianz Global Assistance reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)
[csbshare]

Samenwerking Vacansoleil en Allianz Global Assistance

Alliance Global Assistance en Vacansoleil Camping Holidays maken vandaag bekend dat ze gaan samenwerken. Hiermee heeft de aanbieder van de vakanties een vaste reisverzekeraar voor Lees verder

Allianz Global Assistance marktleider reisverzekering?

De Allianz Global Assistance Groep heeft het financieel resultaat over 2012 en de ambities voor 2015 bekend gemaakt. De groep meldt een stijging van 9% Lees verder

Mondial Assistance haalt geld op voor het Rode Kruis

Mondial Assistance heeft 5500 euro opgehaald voor de vakantieweken van het Rode Kruis Amsterdam. De vakanties vinden plaats in de zomer en zijn speciaal voor Lees verder

Mondial Assistance: Belangrijke tips voor EK-reizigers

Met het EK-voetbal in de Oekraïne en Polen in aantocht tipt Mondial Assistance reizigers met alle mogelijke voorzorgsmaatregelen om veilig van het voetbaltoernooi te kunnen Lees verder

Nieuwe Mondial Assistance zakenreisverzekering past als een maatpak

Mondial Assistance biedt flexibiliteit voor zakelijke reiziger, Onderzoek wijst uit dat flexibiliteit, zekerheid en gemak bij aanvraag de belangrijkste factoren zijn bij het afsluiten van Lees verder

Mondial Assistance Reisverzekering vernieuwt HelpMe app

Upgrade vanaf 16 maart verkrijgbaar De in 2010 geïntroduceerde HelpMe app van Mondial Assistance krijgt een upgrade. De app heeft een nieuw design met een Lees verder