Besured Reisverzekering binnen 1 minuut geregeld

besured reisverzekering logo

Wist je dat je ook een Besured reisverzekering kan afsluiten. Naast de bekende zorgverzekering van Besured. Hiervoor moet je kiezen voor de Besured pakketverzekering. Hierbij sluit je niet alleen voordelig de reisverzekering maar heb je ook een inboedelverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering. Besured geeft aan dat je een complete dekking hebt bij de pakketverzekering.

Dekking Besured Reisverzekering

Met de Besured reisverzekering kies je voor een doorlopende reisverzekering. Deze geeft je dekking bij een weekendje weg maar ook voor de langere vakanties in het buitenland. Besured geeft aan dat je goed verzekerd bent als je spullen op vakantie gestolen worden. Of nog erger, als jouw iets overkomt op vakantie.

De Besured reisverzekering heeft de volgende dekking:

 • check
  ​Dekking voor bagage en ongevallen, inclusief SOS Hulpdiensten
 • check
  ​Wintersportdekking (gratis)
 • check
  ​Werelddekking
 • check
  ​Dekking tot 180 dagen in buitenland
 • check
  ​Dekking voor duikvakanties

Je wintersport vakantie is dus gratis meeverzekerd. Ook heb je een standaard werelddekking. Bij vele reisverzekeringen moet je hiervoor extra dekkingen afsluiten. Waarvoor ook een extra premie betaald moet worden.

Zoals aangegeven heeft de reisverzekering heeft standaard een onderwatersport dekking. Besured geeft aan dat het wel een dekking is voor recreatief duiken. Het gebruik van een decompressietank valt niet onder de dekking.

Let hier dus goed op wanneer je de premie van de Besured reisverzekering gaat vergelijken met andere reisverzekeringen. Kijk of de andere reisverzekeringen ook de standaard werelddekking en wintersportdekking hebben.

Bij Besured kun je de reisverzekering niet los afsluiten. Deze is onderdeel van de pakketverzekering. Op de site van Besured kun je de premie voor jouw pakketverzekering bepalen. Voor hiervoor op de site van Besured de premieberekening uit.

Voordeel Besured reisverzekering

Het is vaak lastig om de dekking van je zorgverzekering goed af te stemmen et je reisverzekering. Veel mensen sluiten bij de zorgverzekering een aparte buitenland dekking. Voor een dekking tegen bijvoorbeeld medische kosten in het buitenland.

Ook bij de reisverzekering kun je kiezen voor een dekking tegen medische kosten in het buitenland. Deze dekking is meestal niet zo duur en wordt dan ook meestal afgesloten. Want de angst is toch wel groot om geen dekking te hebben voor de eventuele hoge medische kosten.

Het kan dus zijn dat je zowel bij de reisverzekering een dekking hebt afgesloten die je al bij je zorgverzekering hebt lopen. Om dubbel verzekeren te voorkomen moet je zorgverzekering goed aansluiten bij je reisverzekering. Dit is meestal goed geregeld bij dezelfde verzekeraar.

Controleer altijd goed of je de juiste dekking hebt afgesloten voor de reis of reizen die je gaat maken.

​Wintersport verzekering besured

​Als je voor de pakketverzekering van Besured kiest heb je een doorlopende reisverzekering. Deze verzekering geeft je ook dekking voor de wintersport. Je hoeft dus geen speciale Besured wintersport verzekering af te sluiten. Wel zo makkelijk.

Ook al ga je naar de andere kant van de wereld voor de wintersport. Want ook de wereld dekking is standaard.

Tot welke bedragen verzekerd?

Besured heeft op de site uitleg over belangrijke onderdelen van de doorlopende reisverzekering. Natuurlijk ook uitleg over de hoogte van de verschillende dekkingen. Hieronder een paar voorbeelden.

Rubriek geneeskundige kosten

Deze rubriek geeft je een dekking  voor de kosten van een geneeskundige behandeling in het buitenland. Deze moet dan wel medisch noodzakelijk zijn als gevolg van een ongeval of ziekte tijdens de reis. De reisverzekering geeft je een dekking tot een bedrag van € 12.500,-.

Dekking bagage

Bij Besured is je bagage tot een maximaal bedrag van € 2.500,- per reis verzekerd.

Raadpleeg de site van Besured voor een overzicht van de actuele vergoedingen en dekkingen van de Besured reisverzekering. De verzekeraars blijven de verschillende verzekeringen door ontwikkelen. Zodat deze blijven aansluiten bij de wensen van de klanten en de ontwikkelingen in de markt.

De informatie over de Besured reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 13 februari 2018)