Centraal Beheer reisverzekering

Centraal Beheer Reisverzekering

Bij Centraal Beheer Achmea uit Apeldoorn kun je zowel een kortlopende reisverzekering als een doorlopende reisverzekering afsluiten. Welke Centraal Beheer reisverzekering je moet kiezen hangt af van je reisprofiel. Kijk ook even naar de voordelen van de annuleringsverzekering. Misschien wel zo verstandig om deze ook af te sluiten voordat je op vakantie gaat. Volgens de verzekeraar heeft het een van de goedkoopste annuleringsverzekeringen van Nederland.

Eerste dag gratis Centraal Beheer reisverzekering

Op haar site geeft Centraal Beheer uitleg over de voordelen van de kortlopende reisverzekering. Wat daar direct op valt is dat de verzekeraar de eerste dag cadeau geeft. Daarmee zijn het gezin of partner de eerste dag gratis verzekerd. Let goed op of dit aanbod nog steeds actief is. De overige voordelen van deze kortlopende reisverzekering zijn volgens de verzekeraar:

 • Basisdekking zeer goed, geen eigen risico en bagage (inclusief wintersport uitrusting) tot € 2500 verzekerd.
 • 24×7 alarmcentrale, altijd toegang tot hulp. Achmea Centraal Beheer geeft aan dat de medewerkers van de centrale o.a vloeiend Duits, Frans, Spaans en Italiaans spreken. Zeer handig bij ondersteuning in het buitenland.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis
 • Handige reisinformatie, over inentingen en benodigde reispapieren
 • Reisbewijs, overzicht van de belangrijkste telefoonnummers, informatie kun je ook per sms ontvangen.

Op de site van Centraal Beheer kun je eenvoudig de premie bepalen voor deze kortlopende reisverzekering. Het aantal personen opgeven die je wilt verzekeren, de vakantieperiode en naar welk gebied je op vakantie gaat (Nederland, Europa, rest van de wereld). En mogelijk dat je via jouw werkgever nog een korting kan krijgen op de premie van deze kortlopende reisverzekering. Met veel werkgevers zijn afspraken gemaakt over kortingsmogelijkheden, de Centraal Beheer reisverzekering valt hier ook onder.

Doorlopende reisverzekering van Centraal Beheer

Ga je vaker per jaar op vakantie of een weekendje weg. Dan is het goed om ook naar de doorlopende reisverzekering te kijken. Misschien dat deze dan voordeliger uitvalt. En wel zo handig. De voordelen van deze reisverzekering zijn volgens de verzekeraar:

 • goede basisdekking, bagage (inclusief wintersport uitrusting) tot € 2500 verzekerd, en geen eigen risico bij schade.
 • Kies zelf wat je verzekerd en betaald, betaal dus niet te veel
 • 24×7 hulp van Alarm centrale, hier spreken ze de meeste talen vloeiend, zeer handig bij ondersteuning in het buitenland.
 • Kinderen tot 5 jaar gratis

Op de site van Centraal Beheer kun je ook voor de Doorlopende reisverzekering een premieberekening uitvoeren. Bevalt de premiestelling? Dan kun je ook direct de reisverzekering online aanvragen.

Aanvullende dekking Centraal Beheer reisverzekering

De basisdekking van de reisverzekering kun je bij Centraal Beheer uitbreiden door te kiezen voor een aanvullende verzekering. Hierbij zijn de volgende opties mogelijk:

 • Annuleringsverzekering
 • Medische kosten
 • Ongevallenverzekering
 • Voertuigenhulp buitenland
 • Wintersport en watersportdekking

Op de site van de verzekeraar staat uitgelegd welke zaken wel en niet vergoed worden uit deze aanvullende verzekeringen. Bekijk deze goed om teleurstellingen te voorkomen. Zo ben je met de aanvullende wintersportdekking toch niet verzekerd voor extreme sporten zoals paraskiën of heliskiën. Ook buiten de piste zonder professionele begeleiding is niet verzekerd.
Bij de Centraal Beheer annuleringsverzekering wordt bijvoorbeeld niet uitgekeerd als het reisbureau failliet gaat of de luchtvaartmaatschappij de vlucht annuleert. Let bij het afsluiten van extra dekking voor voertuigenhulp ook op de afstemming met bijvoorbeeld de Centraal Beheer autoverzekering

Zie de site van Centraal Beheer voor de actuele informatie over de kortlopende- en doorlopende reisverzekering. Daar staan de actuele premiebedragen en de actuele polisvoorwaarden.

De informatie over de Centraal Beheer reisverzekering op deze pagina is met zorg samengesteld waarbij we proberen nieuwe informatie zo snel mogelijk te verwerken. Indien iets niet klopt of onvolledig is horen we dat graag. Aan de getoonde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

(Pagina voor het laatst bijgewerkt op: 9 april 2016)